Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 108 recenzí

  • Personál

    95%

  • Vybavení

    94%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (108)

Filtry

  • RNDr. Josef Šuráň

    ?

    dospělý pár, 8. listopadu 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově velmi dobrá úroveň poskytovaných služeb a zdravotní péče.
  • Vlasta Jůzlová

    ?

    dospělý pár, 7. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vyplňuji hodnocení okolí, ale jde jen o dojem, který neberte v úvahu. Kulturním vyžitím je pro mě knížka a jako málo pohyblivá jsem strávila pobyt v hotelu, kde se mi líbilo. Oceňuji velkou vlídnost a vstřícnost personálu, zájem o hosty.
    • - výborná lékařka s pochopením celkového stavu
      - ochotná a informovaná recepce
      - solidní kuchyně a výborný personál jídelny
      - nevšední personál lázní s velkou snahou pomoci v nesnázích - mám franc. hole, s vlídným přístupem
      - můj celkem zdravý manžel byl s péčí také velmi spokojen, kvůli sobě i kvůli mně
    • - postel je strašně tvrdá.
      Snad by měl člověk mít možnost nějaké další nástavby. Uznávám ale, že mám velké nároky.
      - přístup k bazénu mi nepřipadal bezpečný, smeká se a nemá zábradlí. Mrzelo mě, že jsem nakonec bazén musela vzdát, ačkoliv jsme lázně vybrali právě pro možnost plavání.
  • Lenka Procházková

    ?

    dospělý pár, 10. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný lázeňský hotel Grand, který má velmi kvalitní prostředí léčebných procedur, lékařské péče i veškerého zázemí. Jako samoplátci jsme nelibě nesli ubytování v pokoji přímo u rušné silnice. Proto snižuji hodnocení poměr cena/kvalita. Hluk od brzkých ranních hodin není příjemný (tedy v teplých měsících, kdy je otevřené okno), za což určitě samotné lázně nemohou. Bohužel dosavadní opatření se míjí účinkem, 30 km rychlost totiž nikdo nedodržuje. Rozhodně by to chtělo zákaz TIR. Slyšeli, jsme o nějaké uzavírce silnice, tak snad proto.
    Samotné lázně jsou v hezkém prostředí s parkem. Nedaleko je centrum města, také s parkem. Kouzelná je procházka okolo rybníka, kde je mnoho krásných dřevěných soch i zastavení v přírodní tělocvičně.
    Ještě jednou vyzdvihuji léčebné procedury i jejich organizaci.
    Trochu nás zklamala strava. Zaplatili jsme si snídaně - večeře. Snídaně OK, dostatek. Dostatek co se týče množství i u večeře, výběr z 5 jídel (jako samoplátci), jen ta chuť by mohla být lepší, hlavně u polévek. Hodnocení stravy vychází z několika týdenních seniorských pobytů v různých lázních ČR. Rozhodně to nebyla katastrofa, spíše český průměr.
    Pobyt v těchto lázních stojí rozhodně za to.
    • - balíček procedur pro samoplátce
      - hezké prostředí
      - dokonalý bazén
    • - pokoj u hlavní rušné silnice za stejnou cenu jako pokoje v klidném prostředí
  • Petr Pokorný

    ?

    jednotlivec, 29. května 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    příjemný hotel, milý a ochotný personál a nádherné okolí včetně možností sportovního vyžití.
    Plná spokojenost.
    • viz. celkové hodnocení
  • Jindřiška Šimonová

    ?

    skupina přátel, 25. května 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena Pitrová

    ?

    jednotlivec, 23. května 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní přístup veškerého personálu
      případné problémy řešil personál okamžitě a k naprosté spokojenosti
  • Zdenka Kučerová

    ?

    jednotlivec, 16. května 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Outratová

    ?

    jednotlivec, 21. dubna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Chování všeho personálu - dobrá nálada
      kvalita a nápaditost jídla
  • Šárka Antonová

    ?

    dospělý pár, 4. dubna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Suchánek

    ?

    jednotlivec, 4. ledna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl velmi příjemný. Okolí lázeňských objektů je upravené. Pracovníci jsou velmi ochotní. Lázeňské provozy jsou blízko ubytování. V zimě není nutné přecházet mezi ubytováním a stravovacími i lázeňskými zařízeními.
    • Dobrá kvalita pokojů
      Kvalitní stravování