Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 118 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (116)

Filtry

  • Milan Badal

    ?

    jednotlivec, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc se mi líbilo. Doporučuji.
  • doc.MUDr,Bohuslav Mrzena

    ?

    jednotlivec, 10. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivana Vydrová

    ?

    skupina přátel, 21. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiřina Hanková

    ?

    jednotlivec, 14. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi vše.
    • Nevím o něčem,co by se mi nelíbilo.
  • Helena Pitrová

    ?

    jednotlivec, 5. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově jsem byla se vším spokojená a
      určitě, když budu potřebovat , znovu Lázně Bělohrad využiju.
    • Jako samoplátce jsem byla v lázních na dovolené, Uvítala bych možnost vybrat si k večeři třeba minutku. Jídlo bylo sice dobré, ale moc dietní.
  • Ivana Dědková

    ?

    skupina přátel, 7. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Oceňuji ochotu vedení lázní o možnost ubytování tří osob /sestry/ na jednom pokoji, moc se nám zde líbilo, perfektní stravování a obsluha, velký výběr chutných jídel, zeleninových příloh a čerstvého ovoce. K velké spokojenosti přispělo i krásné počasí.
    ovoce.
    • vybavení pokoje vč. sociálního zařízení
      výměna ručníků a osušek dle potřeby
      dostatek toaletního papíru
      procedury dle rozpisu bez časových prodlev
      ochotné a slušné chování všech pracovníků
      výborné stravování, rychlá obsluha
      velký výběr zeleninových salátů
      výlet do Miletína
    • ranní silniční provoz rušil spaní
  • Kateřina Měrková

    ?

    jednotlivec, 19. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi příjemný personál
      spojení hotelu s lázeňskou částí krytým mostem - v zimě k nezaplacení :-)
      dobrý výběr z jídel
      kvalitní a pestrá strava
      příjemná kavárna v lázeňské části s milou obsluhou
    • celkem malá nabídka kulturních aktivit, zejména v zimním období by byl dobrý i odpolední program (v létě je možné využít sportoviště)
  • RNDr. Josef Šuráň

    ?

    dospělý pár, 8. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově velmi dobrá úroveň poskytovaných služeb a zdravotní péče.
  • Vlasta Jůzlová

    ?

    dospělý pár, 7. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vyplňuji hodnocení okolí, ale jde jen o dojem, který neberte v úvahu. Kulturním vyžitím je pro mě knížka a jako málo pohyblivá jsem strávila pobyt v hotelu, kde se mi líbilo. Oceňuji velkou vlídnost a vstřícnost personálu, zájem o hosty.
    • - výborná lékařka s pochopením celkového stavu
      - ochotná a informovaná recepce
      - solidní kuchyně a výborný personál jídelny
      - nevšední personál lázní s velkou snahou pomoci v nesnázích - mám franc. hole, s vlídným přístupem
      - můj celkem zdravý manžel byl s péčí také velmi spokojen, kvůli sobě i kvůli mně
    • - postel je strašně tvrdá.
      Snad by měl člověk mít možnost nějaké další nástavby. Uznávám ale, že mám velké nároky.
      - přístup k bazénu mi nepřipadal bezpečný, smeká se a nemá zábradlí. Mrzelo mě, že jsem nakonec bazén musela vzdát, ačkoliv jsme lázně vybrali právě pro možnost plavání.