Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 114 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (114)

Filtry

  • Ivana Vydrová

    ?

    skupina přátel, 21. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiřina Hanková

    ?

    jednotlivec, 14. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi vše.
    • Nevím o něčem,co by se mi nelíbilo.
  • Helena Pitrová

    ?

    jednotlivec, 5. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově jsem byla se vším spokojená a
      určitě, když budu potřebovat , znovu Lázně Bělohrad využiju.
    • Jako samoplátce jsem byla v lázních na dovolené, Uvítala bych možnost vybrat si k večeři třeba minutku. Jídlo bylo sice dobré, ale moc dietní.
  • Ivana Dědková

    ?

    skupina přátel, 7. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Oceňuji ochotu vedení lázní o možnost ubytování tří osob /sestry/ na jednom pokoji, moc se nám zde líbilo, perfektní stravování a obsluha, velký výběr chutných jídel, zeleninových příloh a čerstvého ovoce. K velké spokojenosti přispělo i krásné počasí.
    ovoce.
    • vybavení pokoje vč. sociálního zařízení
      výměna ručníků a osušek dle potřeby
      dostatek toaletního papíru
      procedury dle rozpisu bez časových prodlev
      ochotné a slušné chování všech pracovníků
      výborné stravování, rychlá obsluha
      velký výběr zeleninových salátů
      výlet do Miletína
    • ranní silniční provoz rušil spaní
  • Kateřina Měrková

    ?

    jednotlivec, 19. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi příjemný personál
      spojení hotelu s lázeňskou částí krytým mostem - v zimě k nezaplacení :-)
      dobrý výběr z jídel
      kvalitní a pestrá strava
      příjemná kavárna v lázeňské části s milou obsluhou
    • celkem malá nabídka kulturních aktivit, zejména v zimním období by byl dobrý i odpolední program (v létě je možné využít sportoviště)
  • RNDr. Josef Šuráň

    ?

    dospělý pár, 8. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově velmi dobrá úroveň poskytovaných služeb a zdravotní péče.
  • Vlasta Jůzlová

    ?

    dospělý pár, 7. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vyplňuji hodnocení okolí, ale jde jen o dojem, který neberte v úvahu. Kulturním vyžitím je pro mě knížka a jako málo pohyblivá jsem strávila pobyt v hotelu, kde se mi líbilo. Oceňuji velkou vlídnost a vstřícnost personálu, zájem o hosty.
    • - výborná lékařka s pochopením celkového stavu
      - ochotná a informovaná recepce
      - solidní kuchyně a výborný personál jídelny
      - nevšední personál lázní s velkou snahou pomoci v nesnázích - mám franc. hole, s vlídným přístupem
      - můj celkem zdravý manžel byl s péčí také velmi spokojen, kvůli sobě i kvůli mně
    • - postel je strašně tvrdá.
      Snad by měl člověk mít možnost nějaké další nástavby. Uznávám ale, že mám velké nároky.
      - přístup k bazénu mi nepřipadal bezpečný, smeká se a nemá zábradlí. Mrzelo mě, že jsem nakonec bazén musela vzdát, ačkoliv jsme lázně vybrali právě pro možnost plavání.
  • Lenka Procházková

    ?

    dospělý pár, 10. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný lázeňský hotel Grand, který má velmi kvalitní prostředí léčebných procedur, lékařské péče i veškerého zázemí. Jako samoplátci jsme nelibě nesli ubytování v pokoji přímo u rušné silnice. Proto snižuji hodnocení poměr cena/kvalita. Hluk od brzkých ranních hodin není příjemný (tedy v teplých měsících, kdy je otevřené okno), za což určitě samotné lázně nemohou. Bohužel dosavadní opatření se míjí účinkem, 30 km rychlost totiž nikdo nedodržuje. Rozhodně by to chtělo zákaz TIR. Slyšeli, jsme o nějaké uzavírce silnice, tak snad proto.
    Samotné lázně jsou v hezkém prostředí s parkem. Nedaleko je centrum města, také s parkem. Kouzelná je procházka okolo rybníka, kde je mnoho krásných dřevěných soch i zastavení v přírodní tělocvičně.
    Ještě jednou vyzdvihuji léčebné procedury i jejich organizaci.
    Trochu nás zklamala strava. Zaplatili jsme si snídaně - večeře. Snídaně OK, dostatek. Dostatek co se týče množství i u večeře, výběr z 5 jídel (jako samoplátci), jen ta chuť by mohla být lepší, hlavně u polévek. Hodnocení stravy vychází z několika týdenních seniorských pobytů v různých lázních ČR. Rozhodně to nebyla katastrofa, spíše český průměr.
    Pobyt v těchto lázních stojí rozhodně za to.
    • - balíček procedur pro samoplátce
      - hezké prostředí
      - dokonalý bazén
    • - pokoj u hlavní rušné silnice za stejnou cenu jako pokoje v klidném prostředí
  • Petr Pokorný

    ?

    jednotlivec, 29. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    příjemný hotel, milý a ochotný personál a nádherné okolí včetně možností sportovního vyžití.
    Plná spokojenost.
    • viz. celkové hodnocení