Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 136 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    81%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (136)

Filtry

Typ klienta

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 26. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je prostorný, vzdušný, čistý.
      Směrové tabulky ulehčuji orientaci. Vše, i park, je udržované.
    • Nedostatečná klimatizace ve 4. poschodí, pouze ventilátor, pokoj nešlo vyvětrat.
      Krátká doba výdeje oběda a večeře nás časově omezovala (pravděpodobně ovlivněno covid 19, počátek sezóny).
      Na wellness jsme přijeli proto, abychom si spolu s kolegyní užili procedury, ale také volný čas a výlety. Bohužel, procedury jsme neměli naplánované souběžně, společně volno jsme měli max. 2 hodiny, takže Kunetickou horu i jiné památky okolí jsme viděli opět jen z dálky. Škoda.
      Občas se nám zdálo, že do prostoru recepce vcházeli lidé z ulice a mnohdy, i přes povinnost dodržovat opatření, bez roušky.
  • Helena Nádvorníková

    ?

    jednotlivec, 16. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkově jsem byla velmi spokojená s třídenním wellness pobytem. Personál byl milý a velmi vstřícný, jídlo bylo vynikající a procedury jsem si užila. Byla jsem na takovém pobytu u Vás už počtvrté a určitě se zase vrátím.
    • Trochu jsem byla zklamaná zavřením všech obchůdků a Lázeňské kavárny, nicméně to byl asi důsledek koronaviru.
  • Petra Kučerová

    ?

    jednotlivec, 14. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná strava, výborný personál, krásné okolí, sportovní vyžití hlavně cyklistika. Krásný bazén i kvalita procedur.
    • Bohužel okna k radnici, takže hluk z restaurace a projíždějících kamionů.
  • Dana Otáhalová

    ?

    jednotlivec, 14. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám moc čísto a jídlo výborné.Mohla by být ještě nějaká procedůra navíc.Do bazénu sme nešli kvúli kovitu .19. taky seme si mysleli že budem jezdit na výlety a nic ale za to vy nemůžete .Děkujem a určitě doporučíme.
  • Milena Pekařová

    ?

    jednotlivec, 9. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V lázních se nám moc líbilo. Byl tam klid, pohoda, dobré služby i strava.
      Všem zaměstnancům velmi děkujeme.
    • Problém byl, že nás ubytovali ve čtvrtém patře. Žádala jsem předem nižší patro, protože kamarádka nejezdí výtahem. K tomu nebylo přihlédnuto a na místě už změna nebyla možná. Takže musela chodit několikrát denně do 4.patra pěšky.
      To jediné bych si přála změnit, pokud bychom tam příště jeli. Doufám, že to půjde zajistit.
  • Marie Bartoňová

    ?

    jednotlivec, 9. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • paní Krutská

    ?

    ostatní, 21. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S pobytem,službami, jídlem i procedura i jsme byli spokojeni.
    • V pokoji 306 Veselý jsou nepohodlné židle k sledování TV.
  • Mgr. Bohumíra Matulíková

    ?

    dospělý pár, 21. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ubytování
      služby
      welnes
  • Jana Lukášová

    ?

    jednotlivec, 19. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příjemný personál,
      kvalitní wellnes služby
      skvělá kuchyně
  • Musilová Blanka

    ?

    jednotlivec, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení