Recenze

Hodnocení hotelu

83%

Velmi dobré

na základě 95 recenzí

  • Personál

    88%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    78%

  • Cena/kvalita

    76%

Recenze (16)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Hantschova Alena

    ?

    dospělý pár, 9. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krásná příroda
  • Ing. Justina Kamená

    ?

    dospělý pár, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově hodnotím pobyt v lázních jako velmi dobrý. Účel, ke kterému jsou lázně určeny je řádně zabezpečován. Procedury jsou naplánované s přehledem, tak aby nedocházelo ke kolizím. Lázeňským hostům je ve všech směrech vycházeno vstříc.
    • S pobytem v lázních jsem velmi spokojena. Rádi jezdíme do Starých lázní v Darkově na týdenní pobyt. Je zde pěkné okolí. Rozsáhlý lázeňský park, v blízkosti lesík i "Darkovské moře". Za pěkného počasí jsou procházky úžasné. Jezdíme sem rádi, abychom trošičku zregenerovali své zdraví a svému tělu pomohli bojovat s únavou a stárnutím. Samozřejmě, že by pobyt v lázních měl být delší, ale já ještě pracuji a tudíž musím šetřit s každým dnem dovolené. Tak alespoň na týden na jaře a zase týden na podzim.
    • V okolí lázeňských budov je krásný a rozsáhlý prostor. Laviček na sezení je však velmi málo. Před "Společenským domem" je fontána, která nefunguje. Chtělo by to opravit a zprovoznit.
  • Zdeněk Mančař

    ?

    dospělý pár, 29. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    dobrý den, byli jsme velmi spokojeni, celý pobyt se nám líbil, ubytování, stravování, milý a ochotný personál. Děkujeme Danuše a Zdeněk Mančařovi
    • Prvorepubliková atmosféra, vyjížďka BMW, procházky parkem
    • Z důvodu částečné imobility manžela vzdálenost jídelny.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování bylo velmi dobré,čistota OK
      Bylo na pokoji teplo..Procedury byly celkem
      dobré a od personálu pečlivě prováděné.
      Informace od příjmu dobré.
    • Nebyli jsme spokojeni se stravou, jak s
      výběrem tak, i s pestrostí i množstvím.,
      která ani cenově neodpovídala.Chápeme,
      že byla předvánoční doba ,ale bylo vidět,
      že se čeká na doby volna a tak to bylo
      znát.Také dopravní dostupnost lázní obtížná,
      zato ale lázně nemohou.Společenský dům
      jako např.kavárna nefungoval.
  • Daniela Macurová

    ?

    dospělý pár, 4. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    stravování mimo penzion,z třídenního pobytu jsme jednu večeři(která měla být teplá,protože jsme si zaplatili za polopenzi)měli formou balíčku,protože, jak jsme se později dozvěděli,v jídelně se konala akce,nesouvisející s provozem lázní.Za dobu našeho pobytu tam byly cizí akce dvě!(které byly na úkor lázeňských hostů)
    • procedůry byly příjemné
    • hodnocení viz výše
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - velmi hezké ubytování
      - perfektní péče rehabilitačních sester
      - celkově hodnotíme velmi dobře
    • - na snídani i večeři málo času
      - pořád stejné snídaně
      - večeře sice chuťově dobré, ale vzhledově horší (každé jídlo s “univerzální” hnědou omáčkou)
  • Drahomíra Tomanová

    ?

    dospělý pár, 22. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbili se mě i manželovi všechny procedury, které jsme absolvovali, obvzláštˇmasérka, prováděla masáž k naší maximální spokojenosti. Strava byla velmi dobrá a bylo jídla dost také ovoce bylo hodně, obsluha příjemná.Ubytování bylo příjemné.
    • První dojem z příjezdu autobusem katastrofa. Autobusová zastávka je nedůstojná lázní. Příchod do přijímací kanceláře-zdlouhavé vyřizování výdeje klíčů, celkem žádné informace od zaměstnankyň kanceláře.Televize na pokoji je příjemná, ale chybí manuál k programům. V pátek jsme vůbec nenašli CT1, jenom sport a CT 24 jinak samé poláky.V sobotu si manžel dlouze s voličem pohrál a CT1 našel.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Danuše Vokounová

    ?

    dospělý pár, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Úplné a srozumitelné ústní a tištěné informace na recepci. Profesionální přístup lékaře a zdravotní sestry. Profesionální přístup lázeňských při jednotlivých procedurách. Ochotný a vstřícný personál jídelny a restaurace. Zajištění kulturního vyžití pacientů a hostů. Výborné dopravní spojení od vlakového a autobusového nádraží. Umístění lázní v klidné přírodní zóně.
    • Doporučil bych především kvůli léčivé jodo-bromové vodě, ochotnému personálu, skvělé kuchyni a klidnému přírodnímu okolí, širokému výběru jídel a nápojů v lázeňské restauraci.
  • Bronislava Nábělková

    ?

    dospělý pár, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení