Recenze

Hodnocení hotelu

84%

Velmi dobré

na základě 69 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (69)

Filtry

Typ klienta

  • Naděžda Pavlovičová

    ?

    jednotlivec, 18. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál velmi vlídný.
      Čisté prostředí v ubytovacím zařízení.
      Kvalitní služby zdejšího personálu v lázeňském sektoru.
      Nádherné prostředí lázeňského parku.
    • Špatná dostupnost nákupu- v okolí Lázní Darkov není možné si zakoupit žádné potraviny a nápoje.

      Nejsou zde ani kadeřnické a kosmetické služby, byť jsou v rámci voucheru nabízeny.
  • Marcela Klusová

    ?

    jednotlivec, 17. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí a odpočinek
  • Stanislav Vaculík

    ?

    jednotlivec, 11. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota a vstřícnost ve stravování a procedury.
    • Nastoupili jsme plnou penzi až k večeři 8.10.
      a končili obědem 10.10. V instrukcích je povinnost opustit pokoj 9.00hodin.Oběd nám měl být vydán 3 hodiny po ukončení. Jídlonosiče jsme neměli tak jsme se dohodli na studeném balíčku.
      Všichni náš problém chápali až na děvčata na příjmu ,která stále opakovala že je to normální
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velice příjemný pobyt, ochotný personál, komfortné a především velice čisté ubytování
    • -
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 11. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    pobyt pro zdraví, nesmírně profesionální přístup recepce, lékaře, sestřiček všech rehabilitačních pracovníků i masérek, nádherné prostředí, jen to prostředí jídelny a organizace jídla a obsluhy zkazí jinak naprosto pozitivní zážitek
    • obrovská profesionalita zdravotnického personálu v léčebně Darkov (stará původní léčebna) a kvůli této péči se ráda za rok vrátím ale pokud možno jen se snídaní , překrásný starý lázeňský park, překvapivě zelené prostředí Karviné s dobrou dostupností (železnicí přímý spoj bez přestupu)
    • absolutně nevhodně uspořádaná jídelna, hlavně pro méně pohyblivé klienty, chování obsluhujícího personálu, asi jsem měla smůlu, ale výběr jídel pro plně platícího klienta, který přijede na 1 týden opravdu nedostatečný, včetně rozdělení na směny (snídaně 6.45 - 7.30 - procedura v 7.00, večeře 17.00- 17.30 - to už je skoro přivolání žaludečních vředů), odklízení zbytků jídel u stolu, kde se ještě dojídá, zhasnutí světel přesně v 17.30, když jídlo donesou třeba v 17.15
  • Svatava Jordánová

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Na zvoleném pobytu jsem byla spokojena,procedůry super,líbilo se mi okolí lázní,hlavně krásný rozlehlý park.určitě si to někdy zopakuji.S pozdravem Svatava Jordánová.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Svoboda

    ?

    jednotlivec, 29. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Karviná byla do roku 1965 mým okresním městem. Bydleli jsme v Havířově a místa, která jsem navštěvoval v Karviné byla zubní klinika a oddělení VB pro vydávání občanek. Pravděpodobně obě budovy odnesl čas. Takže jsem byl mile
      překvapený, jak je Karviná celá zelená.
      Týden pobytu jsem věnoval na toulání krajinou svého mládí a procedurám. Obojí se mi líbilo.
  • Marie Krocková

    ?

    jednotlivec, 28. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám velmi líbil. Procedury vynikající, pomohly, personál velice příjemný, vstřícný. Park je krásný. Příště objednáme na delší dobu.
    • Příjemný vstřícný personál
      Léčebné procedury
      Krásné prostředí
    • Nedá se říci nelíbilo. Jen malý problém :
      V nástupních papírech bylo - nástup od 14 h., ale my na 14 už měli procedury. Ale vzali nás.
      Pak tam byl uveden příspěvek do kosmetického salonu 500 Kč, ten jsme nedostali. Nevadí nám to, i tak bylo vše hezké, ale pokud nejsou informace stoprocentní, neměly by se uvádět.
      Znovu však říkám - vše bylo hezké, děkujeme i Vám a Vaší společnosti za krásný zážitek