Recenze

Hodnocení hotelu

84%

Velmi dobré

na základě 69 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (69)

Filtry

Typ klienta

  • Karel Guziur

    ?

    jednotlivec, 20. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Lázně nebyly schopné, ani ochotné načasovat procedury paraélně, nebo tak, aby to nerozdělilo dvojici hostů na celý den.
      Na proceduru plavání - bazén, jsme se z důvodů kapacity bazénu nedostali ani jeden den Zkoušeli jsme to 5x. Tím nám 4 vstupy na bazén (2 x2) nebyly umožněny ač zřejmě byly v ceně poukazu.
  • Věra vafková

    ?

    jednotlivec, 31. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Irena Balušková

    ?

    jednotlivec, 14. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Fialová

    ?

    jednotlivec, 26. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Zobrazené stránky na internetu(úvodní strana)neodpovídá skutečnosti, budova zobrazená na nabídce už nejsou lázně Darkov, ale Alzheimer domov.Budovy lázní jsou roztroušeny po parku na několika místech, včetně bazénu.Celková atmosféra lázní působí hodně nostalgicky až pochmurně.
    • Líbily se mi některé procedury,zvláště lymfatická masáž na přístoji ICOON,ještě jsem se stím v žádné nabídce v lázních nesetkala.A plastika (socha) od Jana Kodeta "Živý pramen".To je vše.
    • Prostory k ubytování, stravování, procedury a bazén jsou v jiných budovách, takže se přebíhá celý den z budovy do budovy a při nepřízni počasí není vůbec příjemné,běžet rozehřátá s procedury deštěm na pokoj a pak přes celý park na stravu,případně do bazénu.
    Historické Lázně Darkov

    Odpověď od hotelu

    Historické Lázně Darkov

    Na fotkách jsou vilky, ve kterých jsou klienti ubytováni a v některých z nich probíhají procedury. Dále je tam Společenský dům. Byl zakoupen pobyt Beauty. U tohoto popisku je napsáno, že jde o komplex Léčebny Darkov. Předpokládá se, že klient někdy přechází do jiné budovy. Mrzí nás, že byla paní Fialová nespokojená, přejeme pevné zdraví. Lázně Darkov.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 10. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • čistota,klid
    • malý pokoj,lednička za poplatek,proležené matrace
  • Martina Vitkovská

    ?

    jednotlivec, 4. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Z pobytu u Vás jsme byli velmi spokojeni-vyšlo i počasí a služby, ochota personálu kdekoliv byla nesmírná. Moc se nám to libylo.
  • Jiří Nedošínský

    ?

    jednotlivec, 29. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše na vysoké úrovni.Bohužel,stravování jedna katastrofa.
    • Strava hotová katastrofa.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 27. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování dobré, služby dobré,první večeře katastrofa - gulášová polévka s chlebem - prý
    gulášek s bramborem- doma by to chlap opravdu nejedl, asi by mi to hodil na hlavu
    • Stravování
      Měkké matrace
  • Hana Kuželová

    ?

    jednotlivec, 22. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pro nás důchodce bylo vše jak ma být. Klid nádherný park, všude čisto a pořádek. Milí lidé, kteří se o nás starali s úsměvem na tváři a týden zalitý prvním jarním sluníčkem. Co více si přát. Děkujeme.
    • Málo možností zábavy. Chybí místnosti, ve kterých by se dalo posedět s kartami v ruce. Dále třeba šipky a mnoho dalších her: fotbálek, kuželky a dnešní hry pro mladé i nás důchodce. A ještě jednu věc by bylo dobré vyřešit a to je zelenina k jídlu. Ráno to ještě šlo, ale večer k dobré večeři ani kousíček oblohy. Nevím jestli to má cenu psát, když se tento problém píše téměř pravidelně. Je to velká škoda, že jen malé věci nejdou napravit a tak se o nich stále píše a píše