Recenze

Hodnocení hotelu

83%

Velmi dobré

na základě 95 recenzí

  • Personál

    88%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    78%

  • Cena/kvalita

    76%

Recenze (69)

Filtry

Typ klienta

  • Alena Burdova

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Malcharková

    ?

    jednotlivec, 18. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Zřízení pokoje, služby, obsluha personálu.
    • Stravování. Snídaně měla být formou bufetu, ale každý dostal na talířek malý příděl salámu, nebo pomazánky. Všichni hosté se kterými jsem mluvila postrádali zeleninu. Výběr ze tří jídel se týkalo jen těch hostů, kteří měli plnou penzi. My, co jsme měly polopenzi, jsme dostali na výběr až ve čtvrtek a v pátek jsme ukončili pobyt.
  • paní Krpálková

    ?

    jednotlivec, 8. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    slabé stravování
    • jako lázeňský pobyt velmi dobré hodnocení, hodně procedur a ochotný personál.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 1. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbily se mi procedury a přístup personálu.
      Líbilo se mi ubytování a pravidelný úklid.
      Líbila se mi ochota a přístup recepční.
    • Nelíbil se mi malý výběr stravy - navíc chyběla zelenina, ovoce, jogurty a pod. - zdravá výživa.
      Při polopenzi k večeři výběr -např 4 ks ovoce.(?)
      Malá informovanost pacientů.
      Krátká pracovní doba na recepci(sobota a neděle zavřeno)
      Park- měl by být pravidelně udržován- uschlé stromy a větve jsou nebezpečné .
      Nebyl přístupný počítač pro pacienty.
  • Petr Hána

    ?

    jednotlivec, 27. června 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Většina procedur je tzv. pod jednou střechou, jsou to lázně pro menší počet klientů, což působí klidně a uvolněně.
    • Venkovní prostor je volně přístupný veřejnosti, cyklisti a dokonce automobily působí hluk a mizí klidová zóna.
  • Adolfa Hudecová

    ?

    jednotlivec, 20. června 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jidlo ani jeden den nebylo dobré jako školni družina v 60 lete vím,že tam byli všichni na nemocenskou že nemuže byt nadstandart ale ochutit se jídlo dá na všech jídlech byla béžovka omáčka nebo štˇáva. Vyměnit kuchaře? Za to ostatní atˇvedení pochváli opravdu veškerý personál byli nadstandart! ´Hudecová
  • Miroslav Čimera

    ?

    jednotlivec, 26. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    za 2 Dny se nedá hodnotit
  • Jaroslav Peregrin

    ?

    jednotlivec, 7. října 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi chválíme léčebné procedury a zejména rašel.zábal,jodobr.koupele,masáže.
    • Absence v bazénu na plavání.Současný bazén má velmi malé prostory.Nespokojenost s kvalitou jídla a stísněné prostory při konzumaci jídla.Jídlo spíše nemocničního typu a nízká rozmanitost jídla.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. září 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostředí
      Vstřícnost a ochota
      Hezké ubytování