Recenze

HodnoceníHotel Flóra

Zpět

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 35 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    85%

  • Pohodlí

    72%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (13)

Filtry

  • Jelínek Jaroslav

    ?

    dospělý pár, 19. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt výborný. Nemá chybu.
    Zápory : zavazadla tahat po 22 schodech k recepci - není možné nalézt řešení /výtah/
    parkování, na recepci vyzvednout klíč od parkoviště - 22 schodů 2x + cca 100 m
    totéž při příjezdu - nelze nalézt řešení
  • Ing. Miloš Eiselt

    ?

    dospělý pár, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Na zařízení je již vidět že je víc jak 40 let staré, ale pokud nehledáte luxusní ubytování, je to udržováno v dobrém stavu.
    • Dobrá strava, mnoho procedur v zakoupeném balíčku. Pěkný hotelový bazené, případně jde dojít na velmi pěkné koupaliště. Na koupališti je také jeden sedací bazén s termální vodou. Jeden večer byla večeře venku (grilované jídlo) + živá hudba.
    • Vstup na koupaliště je nutno platit:
      tří hodinové vstupné 4 Eur + 1,70 Eur za každých 30 minut minerálního bazenu. Toto ale hotel neovlivní.
  • Pavel Dušek

    ?

    dospělý pár, 27. března 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše OK !!!
    • Příjemný a ochotný personál, výborné stravování, krásný bazén.
  • Jiřina Minaříková

    ?

    dospělý pár, 29. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavla Olšáková

    ?

    dospělý pár, 10. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidné prostředí, pravidelný denní režim a jídlo (možnost výběru).
      Blízké koupaliště s atrakcemi.
      Stálé počasí, příjemná obsluha v jídelně i v baru.
      Větší počet nových lehátek a slunečníků.
    • Během pobytu úprava venkovních sprch (mimo sezónu asi nebyl čas), ze 4 sprch fungují jen 3 - hlavice zanesené.
      Stále více nutná rekonstrukce omítek, obnovení nátěrů venkovních stěn, v bazénu nefunguje bublinkový proud.
      V šatnách jsou sprchy, které jsou na snímač pohybu a u starších osob tzv. nefungují (čekají, až pomocí páčky začne téci sprcha, moc se nehýbají a proto voda neteče).
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 20. června 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo perfektní, očekávala bych větší profesionalitu a zájem o klienty ze strany recepčních (působily dojmem, že je klienti svými dotazy obtěžují).
    • - klid a pohoda
      - časování procedur i samotné procedury byly profesionální
      - strava a obsluha v kuchyni na jedničku
    • staré poutače na akce v okolí na nástěnkách po příjezdu v neděli, byly aktualizovány až v úterý
  • Hubert REBOK

    ?

    dospělý pár, 13. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnotím průměrnou známkou 3, s tím, že jedná návštěva stačí
    • - vybavení a využívání hotelového bazénu
    • - Vybavení hotelu má to nejlepší za sebou, což je bohužel vidět na vybavení
      - Poskytování snídaně formou rautu je dobré, ale to by musely být potraviny doplňovány, aby se nestávalo, že výdej snídaně je od 7 do 9 hod, ale již v 8 hod je nabídka vyčerpaná a v 8:15 již začíná z toho mála konzumovat personál (věřím, že se taky musí najíst)
  • Jarmila Malá

    ?

    dospělý pár, 26. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v hotelu Flora Dudince jsme byli velmi spokojeni, všechen personál byl vstřícný a ochotný, čistota v celém areálu a strava na povolení pásku u kalhot :-) prostě relax a pohoda. J. + J. Malých
  • Jarmila Tichavská

    ?

    dospělý pár, 1. září 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel jako celek,hlavně bazén s terasou.
      léčebné procedury
      vstřícný přístup personálu jídelny
    • zanesené staré baterie u umývadla i ve
      sprše,byly cítit odpady,špatně se zavíraly dveře koupelny,pokoj č 312 -nerovná podlaha a nebo křivé dveře.Stravování-snídaně velmi dobré,obědy a večeře jednotvárné-přivítala bych více ovoce i místo moučníku
  • ludmila monczmannová

    ?

    dospělý pár, 8. srpna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení