Recenze

HodnoceníHotel Kamzík

Zpět

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 59 recenzí

  • Personál

    88%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (14)

Filtry

  • Jan Buršík

    ?

    dospělý pár, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné jednání personálu i obsluhy, čistota pokoje, soc. zařízení, společných prostor a výborná kuchyně i dostatečný výběr jídel.
      Byli jsme velmi spokojeni.
    • Bylo by dobré obnovit barvou parkovací místa, popřípadě očíslovat a kdo přijede autem, tak mu místo přidělit. Dáváme to pouze na úvahu. Díky
  • Jana

    ?

    dospělý pár, 26. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vynikající venkovní wellnes, bohužel mohla by být poskytnuta větší informovanost - např. upoutávka na monitoru, který běží na recepci.
    • Příliš malé pokoje i sociální zařízení. Působí to velmi stísněným dojmem. Na pokoji mi chyběl vysoušeč vlasů, více háčků v koupelně, případně polička a bývá i standartem, že je v koupelně mýdlenka s tekutým mýdlem.
      Platba v restauraci se musela provést hotově, komfortnější by byla možnost provést platbu na pokoj a následně při odchodu z hotelu vše zúčtovat najednou.
  • Krupa Zdenek

    ?

    dospělý pár, 14. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme velice spokojeni,příjemná obsluha,a dobrá kuchyně
  • Jiří

    ?

    dospělý pár, 28. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Libor Malášek

    ?

    dospělý pár, 3. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Silvie Seidlerová

    ?

    dospělý pár, 27. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel se snaží rozšířit své služby, což je skvělé a daří se jim to.
      Pobyt se nám líbil. Hotel je umístěn v úžasné lokalitě, spjaty s přírodou.
      I za nepříznivého počasí je na hotelu co dělat.
      Hlavně venkovní Wellnes je úžasný a doporučuji ho při pobytu navštívit.
    • Bohužel probíhají rekonstrukce za pochodu. Co se čistoty týká, ubytovaných se rekonstrukce nijak nedotkne. Ale chybí otevřený bar. V době večeří, a to jsme respektovali, že polopenze mají přednost a chodili jsme později, jsme přesto byli odsunutí bokem a museli jsme čekat mnohem déle, než jsme byli obslouženi. Ale toto by se snad mělo změnit po dokončení všech rekonstrukci....
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 17. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrý den ,
      byli jsme ubytováni ve 4. poschodí ve velmi hezkém a útulném pokoji. Pokoj byl velmi hezky zařízen.
      Protože jsem onkologický pacient , velice si tohoto pohodlí cením.
      Personál byl velmi milý a příjemný. Děkujeme .
      Ráda se k Vám do hotelu ještě vrátím.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 6. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslava

    ?

    dospělý pár, 1. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krásné prostředí
      na 3 hvězdičkový hotel skvělý rozsah poskytovaných služeb, mimo jiné poměrně velký bazén s příjemně teplou vodou
      zastávka skibus před hotelem
      super silvestrovský večer
    • dvoulůžkový pokoj KOMFORT by mohl být prostornější
  • Kamil

    ?

    dospělý pár, 2. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení