Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 99 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (15)

Filtry

  • Hajkova Jaromira

    ?

    dospělý pár, 16. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi prostředí a procedury.
  • Daniela Stoklasová

    ?

    skupina přátel, 22. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem velmi příjemně překvapena čistotou v celém areálu lázní. A to nejen v lázeňských domech, ale i okolí a promenád. V pokojích i na procedůrách byla k dispozici perfektně bílá prostěradla a ručníky. Klobouk dolů.
    • Dobrá nálada a úslužnost veškerého personálu.
    • ---
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jinak super.
    • Jediné, co vadilo, byli spolubydlící ( sousední pokoj), kteří kouřili dlouho do noci na balkoně a my si nemohli otevřít na noc okno, jak jsme zvyklí.
  • Vlasta Benešová

    ?

    skupina přátel, 22. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem na lázeňském pobytu se státním příspěvkem maximálně spokojená
    • Čistota, ochota personálu, bohatý výběr jídla, možnost si vybrat proceduru, která vyhovovala mému věku a zdravotnímu stavu
      Nádherné okolí, spousta informačních panelů na lázeňských stezkách, prostě paráda
  • Alena Studená

    ?

    dospělý pár, 20. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám velmi líbil byli jsme spokojeni jak z ubytováním, stravou a procedurami. Rádi by jsme lázně navštívili i v letním období ale i v zimně je u vás pěkně.
  • Barbora Baranová

    ?

    jednotlivec, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Návštěva lázní nás nezklamala. Lidskost ještě existuje.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -ubytování
      - mladé,vstřícní lidé.
    • - malý bazen na plavání
      - málo míst na parkování vozidla u hotelu
      upozornit ,že je třeba rezervace
      /i když se na recepci snaží řešit situaci
      k spokojenému výsledku/
  • PhDr. Karel Chobot

    ?

    rodina se staršími dětmi, 10. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni jak se službami v hotelu, personálem, službami spa, všechno bylo dokonale připravené, dokonce i počasí přes nepříznivé prognozy vyšlo báječně.
    • Čistota, což je v lázních základ úspěchu,
      ochota a profesionalita zdravotního i hotelového personálu,
      dodržování klidového režimu
    • Prameny, které bohužel "nepramenily", tudíž netekly, maximálně kapkaly - tedy mnohé, nakonec jsme některé funkční, jako např. slovanský pramen, nalezli. Bohužel, za nefunkčnost pramenů nemůže správa lázní, nýbrž příroda ovlivněna člověkem
  • Dagmar Děrglová

    ?

    jednotlivec, 7. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný hotel i personál.Myslím ale,že do budoucna bude nezbytná klimatizace.Měla jsem pokoj na 3.poschodí a noci byly na můj vkus příliš horké.
    • personál,čistota,
    • horko,nepohodlná postel,úzká a příliš měkká,málo zeleniny
  • Zdenka Tůmová

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno se mi líbilo.