Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 99 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (99)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše se mi líbilo, jen k večeři bych radši měla formu " Švédského stolu" a 17 hodin se mi zdá brzy na večeři.
    • V informačním centru mne špatně informovali o výletu. Ptala jsem se na jednoduchývýlet, bylo mi doporučeno vyjet na Šerák
      a pak kolem Obří skály do Ramzové na vlak. Mám z toho ještě nyní zdravotní problémy. Je mi 67 let.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 22. května 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné prostředí Jeseníků
  • Miluše Kobzová

    ?

    jednotlivec, 2. května 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Krajčová

    ?

    jednotlivec, 14. července 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Mé hodnocení je jednoznačně kladné, všechny služby - stravování, úklid, informovanost, čistota - zajištěny perfektně, mé soukromí nebylo ničím rušeno. Děkuji.
    • Krátkodobý pobyt je přiměřeně vyvážený lázeňskými procedurami a osobním volnem k rekreaci a relaxaci.

      Ochota personálu k případným požadavkům na změny či dokoupení procedur.

      Dobrá nabídka volnočasových aktivit
      (koncert, videoprojekce, turistické vycházky s průvodcem, výlety do okolí, sportovní vyžití, hry a hřiště pro pohybové aktivity dětí, unikátní balneopark a přírodním fitness, půjčovna sportovních potřeb, infocentrum,...)

      Bohatá nabídka kvalitních restauračních služeb.
    • ----
  • František Pawera

    ?

    dospělý pár, 28. dubna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme velmi spokojeni s celkovym pobytem .Prožili jsme krásný víkend,všichni byli milí a ochotní.Určitě mým známým doporučím takto prožít příjemný 3 denní relax.
  • Vladimíra Nováková

    ?

    jednotlivec, 17. března 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál na recepci - dostačující informace, velmi příjemný personál na procedůrách, velmi příjemný personál na pobočce procedur .
    • Po 5-té hodině ranní hlasitě puštěné rádio v kuchyni, kde personál připravoval snídaně.
      Protože se zde léčí i alergici, měl by být personál upozorněn na tyto pacienty a dostatečně vysávat ubytovací prostory - včetně závěsů a záclon, nebo z příslušných pokojů tyto textílie dočasně odstranit. Nezapomínat na vyčištění přistílek.
  • Mgr.Dagmar Hradecká

    ?

    dospělý pár, 6. listopadu 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný pobyt, i když zařízení pokoje a strava je spíše lázeňská., než hotelová, avšak odpovídá ceně pobytu.
    Omezené možnosti parkování by mohly působit problém.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. listopadu 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se velmi vydařil díky všem pracovníkům lázní a i počasí přálo. Jsem velmi spokojena.
    • co se týká hotelu, líbilo se mi vše
    • časování procedur občas nebere v úvahu přechod mezi budovami a někdy vše stihnout byl opravdový dostih. :)
      Plavání v bazénu, které je předepsané v seznamu procedur by mělo být v jiný čas než kdy chodí do bazénu rodiny s dětmi. Je velmi nepříjemné se rozjíveným dětem neustále vyhýbat, zvlášť když si jich rodiče příliš nevšímají. Dokonce se nám stalo, že jeden tatínek závodil se svým synem a na ostatní nebrali ohled.
  • Romana Eliášová

    ?

    jednotlivec, 25. srpna 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jitka Turoňová

    ?

    jednotlivec, 25. srpna 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Na pokoji nebyl internet.

      Jídlo nic moc.