Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 473 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (89)

Filtry

  • Dagmar Mazáková

    ?

    jednotlivec, 8. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Strava byla skvělá, forma bufetu mi plně vyhovovala!! Prostředí hotelu krásné
    • Nemám výhrady. Velké plus strava a forma stravování. Služby, myslím masáže...vynikajici!!
    • Problém s ubytováním, ale rychle a ku spokojenosti vyřešen
  • Jana Kotková

    ?

    dospělý pár, 9. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál hotelu je viditelně "otráven" že musí sloužit hostům. Kovidový odpočinek zanechal silné stopy na personálu.
    • Procedury OK, čistota ,ochota n a procedurách
    • Otevírací doba zejména večeří. Dát poslední výdej večeře v 18.30 hod. sbalit raut.stoly...a to pozor na minutu přesně. Kdo přijde v 18.31 hod. už nic neostane. To je velká katastrofa a nikoho to nezajímá. !!!!!
  • Jiřina Mašková

    ?

    jednotlivec, 8. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsem byla velmi spokojená,personál ochotný vstřícný.
    • Procedůry byly na čas nikde jsme nečekali.
    • Při večeři špatný přístup personálů k objednávíní nápojů.
  • Jiří Háva

    ?

    dospělý pár, 7. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vzhledem k Covid. situaci nebyly kulturní s vnitřní sportovní programy. Personál velmi vstřícný, čistota špičková, stravování vynikající. Bohatá nabídka venkovního vyžití.
    • Celý pobyt!!
    • Manželka postrádala zmrzlinu.
  • Věra Krpcová

    ?

    skupina přátel, 7. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Strávili jsme v lázních jeden týden za omezených podmínek díky situaci v republice, ale byli jsme nadšení. Velmi dobré služby, útulné a čisté pokoje, příjemný personál, vynikající bohatá a pestrá strava. Díky zvládnutému systému vše klapalo bez čekání a prostojů. Venkovní prostředí nabízí vyžití pro všechny věkové skupiny. Denně jsme dělali turistické vycházky, které byly právě zajímavé a zpestřené prameny s popisky, díky kterým jsme se hodně dověděli a poučili. Okolní krajina s blízkostí lesa nabízí krásné výhledy a množství ptáků k pozorování. Byl to velmi příjemný týden pohody, relaxace a odpočinku. Moc děkuji a všem doporučuji.
  • Lenka Pracna

    ?

    dospělý pár, 7. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Touto cestou bych ráda poděkovala personálu Lázní Jeseník, že mi nabídli možnost nastoupit na pobyt dříve než začal platit lockdown. Lázně Jeseník jsou v kouzelném prostředí a asi proto jsou zde příjemní lidé. A hlavně po roce skepse a deprese jsem konečně pocítila týden svobody a zapomněla co se ve zbytku země děje.
    • krásné prostředí
      jedinečná příroda s množstvím značených tras
      skvělý kuchař!!!
      příjemní lidé
    • Jednání služby Spa.cz, kdy mi napsali před nástupem na pobyt: "Potvrzujeme zrušení pobytu z důvodů rozhodnutí vlády..."O zrušení jsem nežádala, pobyt jsem uhradila a tudíž JÁ jsem, ten kdo může rozhodnout o zrušení.
  • Jitka Šoltészová

    ?

    dospělý pár, 2. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsme byli velice spokojeni. V této těžké době jsme načerpali energii a sílu, děkujeme!
    • Hotel celkově čistý, voňavý, jídlo skvělé, nádherné prostředí jak v celém hotelu, tak v okolí, kde je možnost si vybrat přiměřenou aktivitu, či relax, vše odpovídá uvedené hotelové nabídce.
    • Velmi nás mrzelo, že v tak krásných prostorech se více nedbá na dodržování kultury oblékání.
      Hodnocení komfortu snižuji jen pro velmi měkké nebo proležené matrace, což ponížilo jinak výborný efekt celé lázeňské kůry.
  • Eva Chlebníčková

    ?

    dospělý pár, 1. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den,
    nahoře je uvedeno 8 procedur. Bylo mi nabídnuto jen 6, manželovi 7
    Celkově se nám pobyt moc líbil, užili jsme si to. Určitě se budeme rádi vracet. Eva Chlebníčková
    • spokojenost
  • Ivana Trybulovská

    ?

    dospělý pár, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jednoduše jsme si pobyt velmi užili, byli jsme spokojeni s ubytováním, ochotným personálem, nadšeni jsme byli z gurmánských zážitků při večeřích. Okolí lázní je krásně upraveno, je zde velká příležitost k procházkám po přírodě, zázemí pro činnosti dětí, hezká posezení v kavárně, restauraci a nabídnuty léčebné procedury, kterých jsme si také užili.
    • Viz celkové hodnocení-
      Lázně jsou úžasné, už jsem doporučila známým.
    • Nošení roušek,ale to je v této době nařízeno, takže nelze jinak.
  • Blaha Marek

    ?

    jednotlivec, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná kuchyně.