Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 123 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (85)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Alena Geržíková

    ?

    jednotlivec, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Rudolf Stehlík

    ?

    jednotlivec, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marcelina Horáková

    ?

    jednotlivec, 29. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celé lázně působí jako balzám na duši. Jsou perfektně udržované, a to jak budovy, tak i parky.
    • ubytování
      stravování
      krásné prostředí
      čistý vzduch
      ticho, resp. jen šumění vody v potoce
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jindra

    ?

    jednotlivec, 20. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem spokojená
  • Pavel Balihar

    ?

    jednotlivec, 22. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostredi celkove je nadherne. Kdo ma rad hory a rad chodi po kopcich, ten si tady uzije. Korona nam bohuzel znemoznil ostatni vyziti. Zavrene kavárny, cukrarny, hodpody byly smutnou podivanou. Byl jsem v laznich poprve a musim potvrdit , ze nase zdravotnictvi, lazenstvi ma vysokou uroven.
    • Po zime bylo videt, ze udrzba okoli je nutna. Popadane stromy neuklizene. Nektere lavicky v parku znicene.
      Personal neublizi , ale az na vyjimky taky nenadchne.
  • Josef Gavlas

    ?

    jednotlivec, 19. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi se mi líbila čistota v pokoji, na místech procedur , přístup personálu procedur, v restauraci a v neposlední řadě přístup lékaře při vstupní prohlídce.
      Nebudu objektivně hodnotit okolí, možnosti kult.. a sportovního vyžití a vybavení parků a dětských hřišť, je konec zimy, venkovní plochy ještě neuklízené a pobyt byl zásadně ovlivněn situací kolem opatření proti koronaviru19.
    • Do ubytovacího poukazu je napsán den a hodina nástupu, není však z hlediska stravování napsáno čím pobyt začíná a končí. Osobně jsem přišel dne 8.3.2020 až na večeři.
  • Petr Niedermertl

    ?

    jednotlivec, 15. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Možnost využití krytého bazénu. Pobyt v solné jeskyni i časté spoje z K.Studánky na Ovčárnu a zpět. Přístup k Wi-Fi ve všech objektech hotelu a okolí.
  • Zdeněk Chlebeček

    ?

    jednotlivec, 3. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Chyběla informace o tom, že některé procedury mají objednávací čas 3 měsíce dopředu
  • Dadaková Brigita

    ?

    jednotlivec, 2. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná kuchyně a výběr, ochotný personál, wellness příjemné
    • Postele pod oknem, ze kterého foukalo