Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 121 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (25)

Filtry

  • Josef Šesták

    ?

    dospělý pár, 9. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radomíra Štěpánová

    ?

    dospělý pár, 2. ledna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslav Janeček

    ?

    dospělý pár, 18. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobré až velmi dobré služby. Pro seniorku trochu uspěchaná péče při uhličité koupeli, velmi dobrý přístup u ostatních procedůr vč. bazénu. Byl znát i dobrý přístup k poskytování racionální stravy, zejména zeleniny a cerálií i při snídani. S ohledem na vývoj společnosti je nezbytné zaměřit se v doplnění zařízení pro méně pohyblivé návštěvníky (ZP a seniory).
    • Přednáška přibližující historii lázní a význam
      potomků Marie Terezii i na rozvoj celého kraje.
      Rezervační služba Spa.cz
    • Schodiště do hlavního vchodu Letních lázní je t.č. v havarijním stavu!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Malé lázně s vynikajícím ovzduším v krásném prostředí Jeseníků, které poskytují relaxaci a klid.
    Výhrady viz část "Nelíbilo se mi".
    • - Vynikající ovzduší dané lokality, klid a okolní příroda. Ranní nadechnutí z okna byl doslova zážitkem.
      - Příjemný a ochotný personál lázeňských provozů letních lázní.
    • 1) Okolí lázeňských budov, kde nelze přehlédnout a tolerovat nedostatky typu rozbitých a neudržovaných přístupových schodišť (letní lázně ap.), zvláště s ohledem na věk klientů lázní.
      2) Strava v LD Libuše - jen slabší průměr.
      3) Provoz některých služeb (soukromé provozy, cukrárny ap.) kdy je otvírací doba pouze přes víkendy. Celkově je poznat, že areál lázní má nejlepší léta již za sebou.
  • Romana Fleischlingerová

    ?

    dospělý pár, 10. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování
      Příroda
      Stravování
  • Bohdan Kytner

    ?

    dospělý pár, 21. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 3. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme spokojeni s ubytováním, byť původně jsme měli být ubytováni v lázeňském domě Vlasta a tím nám byla zdůvodněna zvýšená platba o 100,- Kč na osobu.
    • Nevhodné se nám jevilo chování pracovnice úseku časování, která nám nebyla schopna vysvětlit slušně zda jsme schopni stihnout naplánované procedury v době podávání večeře. Taktéž by mělo vedení lázní zvážit možnost stanovení maximální kapacity bazénu. Při neomezeném počtu návštěvníků je bazén přeplněn.
  • Eva Dočkalova

    ?

    dospělý pár, 5. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme velice spokojeni a Vilu Vlastu mužeme jen doporučit !
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velká spokojenost, všechno jak má být. Děkujeme a rádi se vrátíme.
  • Petr Horný

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrá strava
      Příjemný bonus - bazén zdarma vždy ráno = velký plus
    • Přidělení manželů do pokoje bez manželské postele