Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 141 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (16)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Helena Bartošová

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo v pořádku nemám žádné výhrady.Rada se vracím za přírodou a ovzduším,velice mě to pomáhá na mé zdraví.Doporucuji to ,děkuji všem kteří se o nás starali, také děkuji Spa.
  • Milan Sedláček

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V den příjezdu nebyl k dispozici objednaný pokoj, recepce zajistila náhradní ubytování které bylo na min. stejné úrovni, ale v jiném lázeňském domě
    • Prostředí
      Služby
      Čistota
      Bazén
      Sauna
      Pára
      Vířivka
    • Slabé kulturní vyžití ,žádný program, tanec
  • Olina Tomanová

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ve vile Vlasta jsme byli s manželem opakovaně a stejně, jako posledně, spokojeni. Rádi se sem budeme vracet.
    • - chování personálu
      - vybavení a poloha pokoje
      - čistota pokoje
    • - vila Vlasta je kulturní památkou a zasloužila by si vnější úpravy (dolní terasa, balkóny, vnější květinová výzdoba). Nátěry jsou oprýskané, balkóny mají starou a potrhanou lepenku a terasa je zarostlá plevelem, což působí dost neutěšeně. Je to škoda, protože objekt jako takový je velmi příjemný.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno
  • Zdeněk Chalupecký

    ?

    jednotlivec, 18. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • místo pobytu v Karlové Studánce
    • docházení na jídlo mimo budovu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ocvirk Jozef

    ?

    jednotlivec, 27. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí, vstřícní personál.
    • Tvrdá postel, jednotvárne jídlo.
  • Marcela Tylečková

    ?

    jednotlivec, 7. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - provázanost léčebného pobytu s pobytem rekreačním
    • - ač po totální gastrektomii (bez žaludku) doporučeno 6x7 denně jídlo v menších porcích, nemohlo mi být vyhověno, musela jsem si dopolení i odpolední svačiny a druhou večeři dokupovat
      - organizace poznávacího zájezdu
  • Česlav Pomykacz

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdenka Novakova

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistý vzduch,možnost vycházek do přírody, pestrá strava, podávání procedur, přístup Mudr.Kulihove i ošetřujícího personálu, rašelina,minerální bahno
    • Nedostatečná zvuková izolace v mém pokoji ji