Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 119 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (25)

Filtry

Typ klienta

  • Milan Sedláček

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V den příjezdu nebyl k dispozici objednaný pokoj, recepce zajistila náhradní ubytování které bylo na min. stejné úrovni, ale v jiném lázeňském domě
    • Prostředí
      Služby
      Čistota
      Bazén
      Sauna
      Pára
      Vířivka
    • Slabé kulturní vyžití ,žádný program, tanec
  • Olina Tomanová

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ve vile Vlasta jsme byli s manželem opakovaně a stejně, jako posledně, spokojeni. Rádi se sem budeme vracet.
    • - chování personálu
      - vybavení a poloha pokoje
      - čistota pokoje
    • - vila Vlasta je kulturní památkou a zasloužila by si vnější úpravy (dolní terasa, balkóny, vnější květinová výzdoba). Nátěry jsou oprýskané, balkóny mají starou a potrhanou lepenku a terasa je zarostlá plevelem, což působí dost neutěšeně. Je to škoda, protože objekt jako takový je velmi příjemný.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno
  • Zdeněk Chalupecký

    ?

    jednotlivec, 18. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • místo pobytu v Karlové Studánce
    • docházení na jídlo mimo budovu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiřina Červinková

    ?

    dospělý pár, 30. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Obrovská spokojenost, nádherné prostředí a pro nás naprosto vše v pořádku.
    • Nádherné prostředí s perfektní nabídkou pro dokonalý relax, možnost turistiky v okolí (Ovčárna,Praděd, Bílá Opava,...) i krásných výletů - např. Rejvíz - Velké mechové jezírko, Jeseník, ...
  • Ocvirk Jozef

    ?

    jednotlivec, 27. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostředí, vstřícní personál.
    • Tvrdá postel, jednotvárne jídlo.
  • Věra Komárková

    ?

    skupina přátel, 8. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme nadšení ,vše super od ubytování po jídlo.Byli jsme opravdu mile překvapení jak bylo o nás postaráno.určitě se tam vátíme děkujeme
  • Marcela Tylečková

    ?

    jednotlivec, 7. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - provázanost léčebného pobytu s pobytem rekreačním
    • - ač po totální gastrektomii (bez žaludku) doporučeno 6x7 denně jídlo v menších porcích, nemohlo mi být vyhověno, musela jsem si dopolení i odpolední svačiny a druhou večeři dokupovat
      - organizace poznávacího zájezdu
  • Jaroslav Janoschec

    ?

    dospělý pár, 18. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidné místo pro odpočinek. Čistý vzduch,příjemný personál,spousta turistických možností.