Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 125 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (26)

Filtry

Typ klienta

  • Jaroslav Janoschec

    ?

    dospělý pár, 18. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidné místo pro odpočinek. Čistý vzduch,příjemný personál,spousta turistických možností.
  • Česlav Pomykacz

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdenka Novakova

    ?

    jednotlivec, 8. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistý vzduch,možnost vycházek do přírody, pestrá strava, podávání procedur, přístup Mudr.Kulihove i ošetřujícího personálu, rašelina,minerální bahno
    • Nedostatečná zvuková izolace v mém pokoji ji
  • Ladislav Kolomý

    ?

    dospělý pár, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná kuchyně a péče o ubytované
  • Kubešová Hana

    ?

    jednotlivec, 19. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    chtěla bych poděkovat všem pracovníkům lázní za laskavý přístup,kvalitní léčebné procedury,výbornou stravu,čistotu nejen v léčebných domech ale i v okolí.Hodnotím tento pobyt na výbornou.Chci rovněž poděkovat paní Kováčové za nabídku pobytu a nevšední ochotu.Přeji všem hezké dny
    • Pobyt se mi velmi líbil a doporučím všem známým
  • Romana Fleischlingerová

    ?

    dospělý pár, 10. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování
      Příroda
      Stravování
  • Jana Stanovská

    ?

    ostatní, 3. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -výborné SPA služby
      -krásné prostředí
    • -při snídaních formou rautu vázlo doplňování,opakovaně jsme museli upozorňovat,tvořily se skupiny čekajících
  • Miluše Candulasová

    ?

    jednotlivec, 7. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi úplně všechno. Příjemný personál, pěkné a čisté ubytování a hlavně prostředí, upravené a útulné. Chystáme se přijet zase a určitě aspoň na týden.
    • Nenapadá mě nic, co by se mi nelíbilo.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc pěkné a klidné místo pro dovolenou.
    • - Karlova Studánka je z hlediska architektury moc pěkná.
      - Krásná příroda kolem a dostatek pěkných turistických tras.
    • - Na rekreačním poukazu bylo uvedeno, že mám být ubytována ve vile Vlasta, na kterou jsem se celkem těšila, ale po příjezdu mně byla oznámena změna, tj. lázeňský dům Bezruč. Pokud je přímo na rekreačním poukazu uveden konkrétní ubytovací objekt, mělo by to být podle mého názoru závazné.
      - Lázeňský dům Bezruč je umístěn hned u silnice ze žulových kostek, stará okna vůbec netlumí hluk např. projíždějících aut, takže pokud je pokoj situován k silnici, tak se moc nevyspíte.
  • Ludmila Formánková

    ?

    jednotlivec, 23. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrý den, vzhledem ke svému věku mi pobyt v Karlově studánce vyhovoval. Dobré ubytování a strava, sympatičtí poskytovatelé procedur a nádherná příroda. Bylo velmi příjemné ztrávit 6 dní v okouzlujícím prostředí.
      Co mi jedině vadilo, byla zdlouhavá několikahodinová cesta domů, vzhledem ke kilometrům 5hodin. Ale to vy nemáte na starost.
      Ještě jednou děkuji za pobyt. Surovcová Zlín