Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 119 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (119)

Filtry

  • Josef Šesták

    ?

    dospělý pár, 9. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslav Pavlica

    ?

    jednotlivec, 22. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše ostatni.
    • Přistup recepce při přijezdu.
  • Radka Kleinova

    ?

    skupina přátel, 5. ledna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Měli jsme objednaný Silvestr 2016 na 6 dní. Ubytování ve vile Vlasta, bylo moc pěkné. Zrenovované pokoje, velká koupelna. Na pokoji lednička i varná konvice. I když jsme si museli připlatit 250,- Kč na osobu. Horší to bylo s polopenzí a především snídaní. Už po dvaceti minutách nebyla vaječina nebo párky a pod. Když jsme se ptali, tak nám bylo řečeno, že prostě nejsou. Naproti tomu silvestrovský večer s vynikajícím rautem, zábavou zakončenou ohňostrojem byl parádní.
    • Silvestrovský večer se zábavou a vynikajícím rautem zakončený ohňostrojem.
    • Velice slabé snídaně, bez fantazie.
      Pořád něco chybělo a už se nedoplnilo, protože měli všeho málo.
  • Libuse Janikova

    ?

    jednotlivec, 2. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • čistý vzduch
      příroda
      možnosti turistiky
      klid
      pestrá nabídka jídla u snídaní vč. kaší
  • Radomíra Štěpánová

    ?

    dospělý pár, 2. ledna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslav Janeček

    ?

    dospělý pár, 18. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobré až velmi dobré služby. Pro seniorku trochu uspěchaná péče při uhličité koupeli, velmi dobrý přístup u ostatních procedůr vč. bazénu. Byl znát i dobrý přístup k poskytování racionální stravy, zejména zeleniny a cerálií i při snídani. S ohledem na vývoj společnosti je nezbytné zaměřit se v doplnění zařízení pro méně pohyblivé návštěvníky (ZP a seniory).
    • Přednáška přibližující historii lázní a význam
      potomků Marie Terezii i na rozvoj celého kraje.
      Rezervační služba Spa.cz
    • Schodiště do hlavního vchodu Letních lázní je t.č. v havarijním stavu!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ubytování čisté, a krásné okolí, jídlo výborné
    • sauna v plavkách-nehygienické, nutno nosit vlastní ručník, opravit- zvednutá dlažba ( chodníky, ulice)
  • Ludmila Kohoutková

    ?

    jednotlivec, 12. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • umístění
      čistota
      ochota personálu
      strava
    • pokoj byl poměrně malý, což je ale dáno tím, že se jedná o starší stavbu adaptovanou na současné poměry
      ( doplnění sociálního zřízení)
      malé jsou ale i postele, což zejména pro muže většího vzrůstu je nevyhovující a efekt dovolené je tak potlačen
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Malé lázně s vynikajícím ovzduším v krásném prostředí Jeseníků, které poskytují relaxaci a klid.
    Výhrady viz část "Nelíbilo se mi".
    • - Vynikající ovzduší dané lokality, klid a okolní příroda. Ranní nadechnutí z okna byl doslova zážitkem.
      - Příjemný a ochotný personál lázeňských provozů letních lázní.
    • 1) Okolí lázeňských budov, kde nelze přehlédnout a tolerovat nedostatky typu rozbitých a neudržovaných přístupových schodišť (letní lázně ap.), zvláště s ohledem na věk klientů lázní.
      2) Strava v LD Libuše - jen slabší průměr.
      3) Provoz některých služeb (soukromé provozy, cukrárny ap.) kdy je otvírací doba pouze přes víkendy. Celkově je poznat, že areál lázní má nejlepší léta již za sebou.
  • Marcela Urbišová

    ?

    jednotlivec, 12. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení