Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 36 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (36)

Filtry

  • Ing. Ivan Nocar

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Překvapila mne ochota a péče personálu , dokonalé prostředí a čistota.
    Velice výhodné je,že všechny procedury a péče jsou v jednom objektu !
    Doufám, že služeb tohoto hotelu využiji ještě letos na jaře
    • personál u procedur - perfektní
      recepce - na vysoké úrovni
      styl a celkové vybavení hotelu
      profesionální servis
    • - trochu problémová dostupnost pro
      staršího člověka se sníženou pohyblivostí
      - nutnost doplňovat stravu z vlastních
      zdrojů ( nápoje v jídelně ,káva a pod.)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 10. července 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • komfort ubytování
      chování personálu, včetně procedur
      umístění v centru
      slušnou cenu za pobyt
      čistotu
      klid
    • nápisy v hotelu pouze v ruském jazyce
      složení a kvalitu stravy, zejména večeří
      absence baru ,alespoň s nápoji
      nemožnost volného použití bazénu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 9. července 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • umístění hotelu v klidné části pod zalesněným kopcem.
      Nádherný výhled na lázenské centrum a hotely na okolních kopcích.
      Ochotný a usměvavý personál.
      Čistota,vybavení pokoje a hotelu.
      Solná jeskyně v hotelu.
      Pěšky snadno a rychle dostupné lázenské centrum.
      Organizační nedostatky doháněl personál svojí ochotou.
      Po dobu festivalu spousta společenských akcí ve městě.
    • nemožnost parkování poblíž hotelu.
      Složitější příjezd autem k hotelu z města.
      Většina nápisů v hotelu pouze rusky,chyběl mně rusko -český slovník.
      Menší výběr jídel.
      Hluk z města téměř od rána do rána po dobu festivalu.
      V hotelu jsem si zpočátku připadal jak na dovolené v Rusku, stylem zařízení hotelu a většinou rusky mluvících hostů ,ale není problém si zvyknout.
  • Renata Hochová, Rojická 811, Praha 4

    ?

    jednotlivec, 9. července 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Lázeňské procerury se nacházejí přímo v budově hotelu.
      Jsou velmi dobré, nejlépe hodnotím pobyt v solné jeskyni a klasickou masáž.
    • Drtivou většinu klientů tvoří hosté ruské národnosti.
      Příliš malý bazén, i když uznávám, že větší nelze. Nakonec tam nemusím jít.
  • Judita Podrázká

    ?

    jednotlivec, 3. června 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v lázeňském domě Morava jsem byla velice spokojená. Personál byl velice ochotný a usměvavý a návštěvník má pocit rodinné atmosféry i když je zde v převaze Ruská národnost. Nejvíce bych chtěla poděkovat sestřičce Aleně, jejíž úsměv i ochota se mi vybavují i po několika dnech již zpět v domácím stereotipu. Dále bych chtěla pochválit servírky a kuchaře za jejich vynikající výkony a super baštu :-D. Prostě a jednoduše, češi neváhejte.... octla jsem se v ráji a opravdu to stojí za to.
    • prostředí
      jídlo
      ochotu
      kvalitu služeb
      komfort
      výhled
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. října 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Doporučuji všem, kdo si potřebují odpočinout. Milý a ochotný personál. Nedoporučuji gurmánům.
  • Pavla Buřičová

    ?

    ostatní, 15. srpna 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nedodržení počtu nabízených masáží v balíčku. Prý pro nedostatek kapacit. Zajímávé, že masáže byly omezeny jen u českých zákazníků a u těch rusky mluvících tento problém nebyl.
  • Pavlína Procházková

    ?

    dospělý pár, 4. srpna 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ochota personálu byla velice výborná, hlavně chválíme personál stravování - obsluhu i kuchaře. Personál u procedůr byl také velice ochotný. Jediné dva zápory jsou - velice špatná možnost parkování a dále si myslím a to nejenom já, že jsme stále v ČR, ale bohužel nápisy jsou všude v ruštině. Celkově lázeňský dům doporučuji na 100%.
  • Monika

    ?

    rodina s malými dětmi, 9. července 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Každoroční pobyt i letos narazil na naprostou neochotu až drzost jedné z recepčních, jinak tradičně skvělá kuchyně i procedury. Nevýhodou je nemožné parkování a přesný lázeňský režim, který většinou nevyhovuje rodinám s malými dětmi. Nesmyslně naplánované procedury a neochota recepční cokoli měnit je nám zase trnem v očích na jinak velmi příjemném pobytu.