Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 42 recenzí

  • Personál

    97%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (29)

Filtry

  • Gurský Tomáš

    ?

    jednotlivec, 4. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prijemny hotel
      pekne okoli a Karlovy Vary
      Celkove moc pekne
    • Neinformovanost nastevniku sauny neznaji pravidla a chovaji se nehigienicky
  • Martina Vondrová

    ?

    jednotlivec, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel Astoria je situován přímo uprostřed kolonády. Milý a ochotný personál.
    • K hotelu nevedou žádné směrovky, hodně jsme bloudili, než jsme našli správnou cestu.
  • Robert Vojtisek

    ?

    jednotlivec, 11. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Květoslava Štěpánková

    ?

    jednotlivec, 24. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám moc líbil a máme v plánu si ho zopakovat. Děkujeme za příjemný pobyt. Štěpánková
    • Ubytování
      Stravování
      příjemný personál
      Vyhovující procedury obzvláště masáže
  • Jana Blašková

    ?

    jednotlivec, 7. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Karlovy Vary v Adventu je ideální destinace pro odpočinek, kulturu i návštěvu vánočních trhů, sklárny Moser i porcelánky nebo muzeum Bechera.
    • V Adventu Karlovy Vary přímo září, koncerty každý den, procházky po okolí i péče v hotelech je výborná.
    • Nepřehledný itineráŕ pro lokální autobusy.
  • Miroslava Pochmanová

    ?

    jednotlivec, 20. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velice spokojeni s celkovým pobytem v tomto hotelu.
    • Velice se nám líbily doplňkové služby hotelu masáže, solná jeskyně.
      Velice příjemný personál.
    • Jelikož jsme měli zaplacené snídaně a večeře, snídaně byly v pořádku, ale u večeří bychom uvítali širší sortiment jídel.
  • Jiřina Kuželová

    ?

    jednotlivec, 22. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radek Šilha

    ?

    jednotlivec, 2. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Hofman

    ?

    jednotlivec, 10. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Olga Myšáková

    ?

    jednotlivec, 9. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Můj pobyt byl po všech stránkách vynikající, bez jediné chybičky. Celý týden jsem se v hotelu setkávala s milými lidmi, kteří svoji práci dělají profesionálně a hlavně s lidkým a příjemným přístupem. Vřele doporučuji.
    • *Zdravotnický personál - opravdu profesionální, skvěle sestavený program procedůr
      *Stravování a jídelna - úžasná čistota, pestrost jednotlivých jídel, dostatek ovoce a zeleniny
      *Milý a ochotný přístup celého personálu hotelu
    • Není co vytknout nebo mít k něčemu připomínky