Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 118 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (10)

Filtry

  • Marie Blažková

    ?

    skupina přátel, 21. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi čistý hotel i přes opravy, které v něm aktuálně probíhaly. Kromě pár pásek to nebylo vůbec poznat.
      Výborné snídaně i večeře.
      Služby byly skvělé, včetně všech lázeňských procedur.
      A protože to byl náš už druhý pobyt v tomto hotelu, vrátíme se určitě ještě víckrát.
  • Ivana Tajchmanová

    ?

    skupina přátel, 14. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkové hodnocení je velmi pozitivní,.příjemné prostřední, čistý hotel, ano v jedné části montovali nový výtah, ale druhý výtah byl nedaleko, tak nebyl problém. Kuchyně byla velmi chutná, snad je menší výběr dezertů - 2 druhy, ale to vadí jen mlsalům .Bylo nás 5 dam a krásně jsme si to užily.
    • Ráno a večer přístup do bazenu, vlastně téměř celodenně.příjemná perlička , hydrojet. . Vstřícný perzonál, dobrá kuchyně.
      umístění hotelu přímo na Mlýnské kolonádě u 4 pramenů.
    • Trošku nestandardně pojatá solná terapie. Je zde malý odpar soli a také s námi chodil velmi chrápající pán. Asi perzonál byl měl během terapie do solného prostoru vstoupit a chrápající osobu lehce upozornit, že ruší a bude lépe , když bude sedět, než ležet. Ostatní to dost ruší a na naše upozornění příslušná osoba nereagovala, proč taky,když nejsme obsluha
  • Magda Ondrušova

    ?

    ostatní, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid a pohoda
      Dobré jídlo
      Personál milý
  • Šuláková Hana

    ?

    skupina přátel, 13. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi dobré
  • Věra Sýkorová Drtinová

    ?

    ostatní, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt jsme si náramně užili. Ubytování velmi příjemné, personál milý a ochotný, lázeňské i ostatní služby na úrovni, velmi dobrá strava.
    • Ubytování
      Vstřícnost personálu
      Služby
      Strava
      Ceny
    • Nemožnost parkování
  • Davidová Dagmar

    ?

    skupina přátel, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jediné co bych doporučila je zlepšení je informovat klienty o parkování a více informačních tabulí kde se hotel ze zadní strany nachází. Těžko najít. Jinak vše luxus a vysoce profesionální.
  • Komůrka Patrik

    ?

    mladý pár, 17. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Blažková

    ?

    ostatní, 29. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - velmi ochotný personál
      - krásné čisté prostorné pokoje (5. patro dvojlůžko)
      - nádherné okolí (hotel přímo na kolonádě byl super)
      - doprava domluveným taxíkem až do hotelu, ochota recepce zařídit
      - výborná komunikace se spa.cz
    • - chyběla alespoň hotelová kavárnička, kde by si člověk poseděl, ale v okolí toho bylo spousta, tak se náhrada našla
      - pokoj vedle strojovny výtahu, ale vzhledem k časnému vstávání z důvodu procedur to až tak nevadilo
  • Petr Kyněra

    ?

    mladý pár, 20. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • LIBUŠE HROUDOVÁ

    ?

    skupina přátel, 26. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    VELMI DOBRÉ
    • ORIENTACE POKOJŮ NA KOLONÁDU,
      VELKÝ VÝBĚR POKRMŮ,
      ABSOLUTNÍ KLID A POHODA.
    • NA RECEPCI CHYBĚLA MINI PRODEJNA DROBNÉ KOSMETIKY A MAPY TURISTICKÝCH CEST K VYHLÍDKÁM A ROZHLEDNÁM V OKOLÍ.