Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 126 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (126)

Filtry

  • Bohumila Kohoutová

    ?

    jednotlivec, 2. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Umístění hotelu v centru.
      Možnost pití různých druhů čaje.
      Obrazy v jídelně.
    • Stísněnost pokoje. Poličky ve skříních umístěny neúměrně vysoko.
      Jídlo, respektive večeře(kapr málo tepelně upravený) mi způsobil zažívací potíže.

      Ztratila jsem náušnici a ztrátu zjistila až doma.Nevím zda na pokoji č.404 nebo v perličkové koupeli.
  • Alžbeta Lipovská

    ?

    jednotlivec, 2. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    4* hotel nie je štandardne vybavený. V chladničke neboli žiadne nápoje.
    Riešenie parkovania, pre hostí.
    • Karlovy Vary sú veľmi pekné pokojné mesto. Páčilo sa mi.
    • Mrzí ma, že 4* hotel nie je štandardne vybavený (vo 4* hoteloch, kde som bola ubytovaná, bol župan, papuče, kozmetické drobné potreby). Tiež pre hostí vybavené parkovanie, alebo riešenie parkovania.
  • Helena Kulíková

    ?

    jednotlivec, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jarmila Jankových

    ?

    jednotlivec, 27. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nízké hodnocení okolí je způsobeno a) stavební rekonstrukcí kolonády a b) mimořádným uzavřením prodejen, restaurací a kaváren kvůli coronaviru. Kvůli ad b) nemá smysl nízké hodnocení považovat za validní.
    • - pečlivý a ochotný MUDr. Belov
      při vstupní lékařské prohlídce .
      - Příjemné a ochotné recepční
      - Ochotný portýr
      - Nabídka čajů v čajovně s jejich popisem
      byla skvělá
      - Nabídka jídel široká a líbivě upravená
    • - Nepříjemná sestra na příjmu
      - Neochota časově sladit procedury
      s procedurami manžela
      - Orientace v hotelu složitá
      kvůli nepříliš dobrému značení
      - Často nevstřícné až nepříjemné sestry
      u procedur (v porovnání s jinými lázněmi)
      /výjimkami byly sestry na oxygenoterapii
      a u suché lázně CO2/.
  • Ladislava Švejdová

    ?

    jednotlivec, 21. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Renata Fidrmucová SP 21633572

    ?

    jednotlivec, 29. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc hezké prostředí, milý personál, čajovna vynikající a unikátní - výborné čase skoro celý den
  • Laš Vladislav

    ?

    dospělý pár, 24. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný pobyt, zejména výborné procedury. Ovšem je zde problém s příjezdem a odjezdem z hotelu. Podle policie je sice vjezd do lázeňské zóny povolen v den příjezdu a odjezdu celý den, ale do pěší zóny jen ve vyhrazených hodinách a hotel Astoria je na pěší zóně. Takže odjezd od hotelu na parkoviště v den příjezdu v 15 hod skončil pokutou..
    • Město
      Atmosféra hotelu
      Absolvované procedury
      Exkurze do firmy Moser
      Exkurze do zákaznického centra Becher
      Studená kuchyně
      Bazén
    • Teplá kuchyně (vodové omáčky)
      V zadním pokoji v noci ruší vzduchotechnika
      Nevyřešený příjezd a odjezd z hotelu a nesprávné rady recepčních
  • Jaromír Král

    ?

    dospělý pár, 25. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - velice atraktivní umístění hotelu
      - vybavení pokoje a jeho perfektní stav
      - dobrá úroveň stravování
      - vstřícný přístup personálu
    • - vysoké ceny nápojů v jídelně (cena za malé pivo 50 Kč je přemrštěná)
  • Jana Vaňková

    ?

    dospělý pár, 28. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Veškerý personál byl velmi ochotný a vstřícný
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení