Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 57 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (15)

Filtry

  • Jitka Stoklasová

    ?

    dospělý pár, 26. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martin Maděránek

    ?

    dospělý pár, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Květa Hříbalová

    ?

    dospělý pár, 7. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme velmi spokojeni.Přestože jsme byli prvními hosty po tříměsíční přestávce, vše fungovalo dobře, včetně náhradního stravování v restauraci. Zvlášť chceme pochválit pracovnice wellness centra, které nám poskytly předepsané procedury na vysoké profesionální úrovni. Děkujeme.
  • Pavel Malát

    ?

    dospělý pár, 23. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 9. prosince 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi dobrý poměr cena/výkon. Hotel po rekonstrukci, nicméně ne vše plně fungovalo. Snídaně kontinentální, někdy britská, poněkud jednotvárné, ale všeho dostatek. Obědy a večeře s omezeným výběrem (polévka, 3 HJ) nicméně vždy velmi chutné, dobře zpracované. Ke každému jídlu alespoň jedno jídlo z ryb nebo mořských plodů. Lázeňská péče byla příjemným překvapením. Pro každou proceduru několik aplikačních míst, takže se nikdy nečekalo.
    • Jídlo, SPA, místo.
    • Některé vybavení trochu "po sezóně", na pokoji špatně fungující topení - bylo vyřešeno dodatečným přímotopným radiátorem.
  • simona voříšková

    ?

    dospělý pár, 28. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je zrekonstruován velmi pěkně, vybavení velmi dobré, poloha skvělá, parking blízko atd. Bylo tam teplo což já miluji a služby jako spa a bazén v pohodě. I Váš personál v pohodě. Čisto a to je důležité.
    • Snídaně nebyla špatná ale trochu chudší než jinde v hotelu tohoto typu, ale není to velká chyba, chtělo by to lepší polštáře,o trochu větší shower gel- špatně se s ním sprchovalo a chyběla čepice na sprchování. A byla by velmi milá konvice na čaj, mají je takové hotely jako vy. Jsou to jen maličkosti, ale bylo by to milé. Jinak jsem byla velmi spokojená.
  • Jarmila Frašová

    ?

    dospělý pár, 23. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám město, hotel a velmi kvalitní jídlo i procedury. Vyšlo nám i počasí, prostě to bylo perfektní.
  • Ludmila Červinková

    ?

    dospělý pár, 7. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Margita Ježková

    ?

    dospělý pár, 1. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Konopáčová

    ?

    dospělý pár, 21. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám velmi líbil, útulné, krásně zařízené pokoje se vším potřebným, příjemný a ochotný personál, výborné jídlo, fajn procedury. Krásné čtyři dny v luxusu :-)
    Grandhotel Ambassador Národní dům

    Odpověď od hotelu

    Grandhotel Ambassador Národní dům

    Velice děkujeme za Váš pobyt a jsme rádi, že jste byla spokojena.

    S pozdravem
    Martin Kumičík
    Sales & Reservation Manager