Recenze

Hodnocení hotelu

81%

Velmi dobré

na základě 24 recenzí

  • Personál

    86%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    86%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    75%

Recenze (13)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Ivan Matějovič

    ?

    jednotlivec, 1. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný hotel na úrovni a ochotný personál.
    • poloha
      kvalita
      čistota
      ochotný personál
  • Norbert Boch

    ?

    dospělý pár, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Na hotelu se nám moc líbilo. Měli jsme snídaně a večeře formou bufetu, který nás mile překvapil velkým výběrem a chuťově bylo také vše v nejlepším pořádku. Pokoje útulné a čisté. Užili jsme si i služby Wellness ( sauna, bazén, výřivka ), kde jsme měli i zdarma nápoje ( citronáda, čaj ). Celkově jsme si pobyt moc užili
    • Snad jediný mínus je parkování, které je cca 200 m od hotelu. Ani to ale náš pobyt nemohlo pokazit, protože jsme auto nepotřebovali celý víkend
  • Bohumil Koníček

    ?

    jednotlivec, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice příjemný pobyt
  • Jaroslava Pazderková

    ?

    jednotlivec, 17. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je na dohled od kolonády,služy,welnes,jídlo ,čistota na velice dobré úrovni.
    AMBIENTE WELLNESS & SPA HOTEL

    Odpověď od hotelu

    AMBIENTE WELLNESS & SPA HOTEL

    Děkujeme za příznivé hodnocení!

  • Lucie Michalová

    ?

    jednotlivec, 9. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Olga Štěpánková

    ?

    jednotlivec, 28. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jsem, jako vždy v tomto hotelu, maximálně spokojená.
    AMBIENTE WELLNESS & SPA HOTEL

    Odpověď od hotelu

    AMBIENTE WELLNESS & SPA HOTEL

    Dobrý den, paní Štěpánková,

    moc Vám děkujeme za milé hodnocení a budeme se snažit, abychom laťku drželi i nadále vysoko a těšíme se na Vaši příští návštěvu!

    Šárka Círová, Hotel Ambiente

  • Božena Juhászová

    ?

    jednotlivec, 27. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kamila Ženatá

    ?

    jednotlivec, 22. prosince 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbila se mi velká vstřícnost všech zaměstnanců hotelu, ochota vařit pro mě zvlášť moji speciální dietu. Jídla velmi chutná a velký výber. Procedury perfektní.
    • Nedorozumění ohledně délky mého pobytu.
  • Ivana Hanzlíková

    ?

    dospělý pár, 24. listopadu 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Během posledních dvou let jsme zde byli již potřetí na prodlouženém relaxačním víkendu a opět jsme konstatovali, že bylo správné rozhodnutí, jet i tentokrát právě sem. Oceňujeme možnosti a poskytované služby balneocentra, znamenitou kuchyni a rovněž fakt, že se jedná o menší a tudíž pohodu domova dobře navozující hotel v lázeňském centru. Velké zásluhy na příznivém dojmu z pobytu má i příjemný personál.
  • Andrea Jirková

    ?

    dospělý pár, 3. listopadu 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení