Recenze

Hodnocení hotelu

84%

Velmi dobré

na základě 40 recenzí

  • Personál

    87%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    80%

Recenze (40)

Filtry

Typ klienta

  • Karel Solčáni

    ?

    dospělý pár, 25. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborna snídaně a večeře personál příjemný pokoj velmi slušný celkově sem si odpočinul.
    • +pokoj
      +jídlo
      +personál
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vzdálené (za 150 Kč/noc) parkoviště.
  • Radim Vychyta

    ?

    dospělý pár, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan kumhala

    ?

    jednotlivec, 5. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu byl příjemný. Klientela je z 95% z Ruska.
    • Dobrá poloha přimo v centru města, pár metrů od kolonády.
    • Nelíbilo se mi, že si masér během masáží pouští z mobilu ruskou populární hudbu a klienta na příchodu/odchodu nepozdraví.
  • Dana Šuková

    ?

    jednotlivec, 2. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu se nám s kamarádkou vše líbilo a vyhovovalo. Personál i služby byly bezvadné. Musíme i velmi kladně ohodnotit stravu. Mely jsme polopenzi vše formou bufetu a lze konstatovat, že každá snídaně tak z poloviny byla každý den jiná a to i večeře. Taky velmi rozmanitá a ochutnaly jsme spousty druhů připravených jídel, která jsme neznaly.Vše bylo výborné.Využily jsme i bazén a whirpool, kde byl personál velmi vstřícný a ochotný. Celý hotel a wellness pobyt byl moc fajn.
    • Líbilo se nám :
      vybavení hotelu
      veškeré služby
      jídelna s rozmanitou stravou
      klid v hotelu
    • Nemáme žádné negativa na pobyt/hotel.Vše bylo opravdu bezvadné.
    AMBIENTE WELLNESS & SPA HOTEL

    Odpověď od hotelu

    AMBIENTE WELLNESS & SPA HOTEL

    Dobrý den, paní Šuková,

    moc Vám děkujeme za kladné hodnocení, kterého si velice vážíme.

  • Michaela Thiemová

    ?

    jednotlivec, 30. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál a výborná kuchyně.
  • Jitka Šudomová

    ?

    ostatní, 30. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Maria Zemenová

    ?

    dospělý pár, 29. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pěkné, vcelku komfortní ubytování,možnost využití bazénku (opravdu nevelkého)i vířivky a sauny v ceně. Minibar na pokoji nepříliš vybavený, ceník nápojů vylepený na minibaru navíc neodpovídal realitě (ceny ve skutečnosti vyšší). Výborná kuchyně i výběr(měli jsme polopenzi formou bufetu).Poněkud ponižující byla kontrola při odjezdu, kdy jsme museli čekat na vyjádření pokojské, zda jsme náhodou např. neukradli župan (mimochodem z velmi podivného a nepříjemného materiálu) nebo neobarvili ručníky (prý nové a drahé).Na můj udivený dotaz ohledně této kontroly mi bylo recepční sděleno, že obzvláště Češi kradou župany,avšak rovněž s cikány mají špatnou zkušenost. Až na toto závěrečné extempore, kdy jsem litovala, že nejsem ruské či jiné národnosti,jsme byli s naším pobytem spokojeni.
    • Výborná lokalita i kuchyně
    • 1/Okolí-kvalita vozovky, rekonstruční práce
      2/ Vybavení minibaru a chybný ceník nápojů, z nichž se valná většina v minibaru ani nenalézala
      3/ Ponižující kontrola při odjezdu
    AMBIENTE WELLNESS & SPA HOTEL

    Odpověď od hotelu

    AMBIENTE WELLNESS & SPA HOTEL

    Dobrý den, paní Zemenová,

    děkujeme, že jste si udělala čas a napsala nám recenzi, nicméně nás mrzí, že Váš check out probíhal způsobem, který Vám nebyl příjemný, ale touto "kontrolou" prochází všichni naši hosté bez rozdílu národnosti.

    S přáním hezkého dne.

  • Libor Křivka

    ?

    dospělý pár, 29. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení