Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 52 recenzí

  • Personál

    86%

  • Služby

    86%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (11)

Filtry

Typ klienta

  • Tomáš Abazid

    ?

    jednotlivec, 7. července 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    - Rozbité ovládání záclon a závěsu
    - Chybějící klimatizace
    - TV má pouze jeden český kanál
    - Velmi pomalá reakce TV na ovladač
    - Personál po sobě ve společných prostorách huláká (proti standardům 4*)
    - Chybí portýr, či ochota personálu pomoci se zavazadly
    - Neochota recepční k jakémukoliv nestandardnímu přání
    - Neposkytování žehlení - pouze poskytnutí žehličky
    - Po neústupném dožadování praní, mi to pokojská vyprala jako melouch
    - Pokojská mne volala od 7:30 každou hodinu, čímž mne opakovaně budila. Druhý den opět volala v 7:30 a donesla vyprané kalhoty na pokoj, místo toho, aby mi to v rámci úklidu nechala na pokoji.
    - Pokojská mne vyhubovala, že jsem zapomněl na dveřích nerušenku.
    - Během check-in jsem nebyl seznámen s možnostmi v rámci hotelu.
    - Neutažená sprcha
    - Z hadice u hlavy sprchy trčí kus drátku, na který se při uchycení člověk poraní (pokusil jsem se opravit)
    - Mají pouze buffetovou restauraci, což není problém. Ale na lobby baru se nedá celý den koupit nic lehkého k jídlu (salát, sendvič)
    • - Rozbité ovládání záclon a závěsu
      - Chybějící klimatizace
      - TV má pouze jeden český kanál
      - Velmi pomalá reakce TV na ovladač
      - Personál po sobě ve společných prostorách huláká (proti standardům 4*)
      - Chybí portýr, či ochota personálu pomoci se zavazadly
      - Neochota recepční k jakémukoliv nestandardnímu přání
      - Neposkytování žehlení - pouze poskytnutí žehličky
      - Po neústupném dožadování praní, mi to pokojská vyprala jako melouch
      - Pokojská mne volala od 7:30 každou hodinu, čímž mne opakovaně budila. Druhý den opět volala v 7:30 a donesla vyprané kalhoty na pokoj, místo toho, aby mi to v rámci úklidu nechala na pokoji.
      - Pokojská mne vyhubovala, že jsem zapomněl na dveřích nerušenku.
      - Během check-in jsem nebyl seznámen s možnostmi v rámci hotelu.
      - Neutažená sprcha
      - Z hadice u hlavy sprchy trčí kus drátku, na který se při uchycení člověk poraní (pokusil jsem se opravit)
      - Mají pouze buffetovou restauraci, což není problém. Ale na lobby baru se nedá celý den koupit nic lehkého k jídlu (salát, sendvič)
  • Karel Pospíšil

    ?

    dospělý pár, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Zápory -strava, studené jídlo, výběr jen z ruského jídla, parkování- daleko od hotelu, oprava silnice.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu byl příjemný. Klientela je z 95% z Ruska.
    • Dobrá poloha přimo v centru města, pár metrů od kolonády.
    • Nelíbilo se mi, že si masér během masáží pouští z mobilu ruskou populární hudbu a klienta na příchodu/odchodu nepozdraví.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vzdálené (za 150 Kč/noc) parkoviště.
  • Miluše Tlapáková

    ?

    jednotlivec, 31. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní služby, vÿborná kuchyně, již jsem tam byla 3x, určitě přijedu znovu, děkuji.
  • Norbert Boch

    ?

    dospělý pár, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Na hotelu se nám moc líbilo. Měli jsme snídaně a večeře formou bufetu, který nás mile překvapil velkým výběrem a chuťově bylo také vše v nejlepším pořádku. Pokoje útulné a čisté. Užili jsme si i služby Wellness ( sauna, bazén, výřivka ), kde jsme měli i zdarma nápoje ( citronáda, čaj ). Celkově jsme si pobyt moc užili
    • Snad jediný mínus je parkování, které je cca 200 m od hotelu. Ani to ale náš pobyt nemohlo pokazit, protože jsme auto nepotřebovali celý víkend
  • Markéta Jarošová

    ?

    dospělý pár, 21. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu Ambiente byl velmi příjemný. Rádi se sem v budoucnu vrátíme.
    • - Thermárium a neomezený vstup do něj
      - výborné jídlo
      - čistota
      - dobrá poloha hotelu (centrum)
    • - malá výtka k příliš měkkým (a pro nás
      méně pohodlným) matracím
  • Zdeňka Veverková

    ?

    dospělý pár, 4. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost
    • Pobyt se nám líbil - chutné jídlo, bohatý výběr, vstřícný personál (až na paní ředitelku), neomezený vstup do bazénu, sauny a vířivky
    • Nelíbilo se mi, že nám nikdo při příjezdu neoznámil, že si máme vzít s sebou do bazénu každý 500 Kč jako zálohu na osušku a prostěradlo. Také na pokoji v informační knize o této skutečnosti nebyla ani zmínka. Přesto nám přišla osobně vynadat ředitelka hotelu až k bazénu, protože jsme si dovolili použít osušku z pokoje. Toto byl ale jediný nedostatek hotelu, jinak bylo vše v pořádku.
  • Michaela Thiemová

    ?

    jednotlivec, 30. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál a výborná kuchyně.
  • Jaroslava Pazderková

    ?

    jednotlivec, 17. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je na dohled od kolonády,služy,welnes,jídlo ,čistota na velice dobré úrovni.
    AMBIENTE WELLNESS & SPA HOTEL

    Odpověď od hotelu

    AMBIENTE WELLNESS & SPA HOTEL

    Děkujeme za příznivé hodnocení!