Recenze

Hodnocení hotelu

81%

Velmi dobré

na základě 68 recenzí

  • Personál

    87%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    87%

  • Pohodlí

    77%

  • Cena/kvalita

    74%

Recenze (68)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 12. srpna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je pěkný budují nové věci ohledně procedur měli jsme hezký výhled. V restauraci i pracovnice procedůr příjemní lidé.Bohaté rauty.
    • Pro nás poměrně draho.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. srpna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jeho poloha, sortiment v jídle, vnitřní i vnější bazén, sauny a walnes zařízení.
    • Někdy chaos v jídelně pravděpodobně nástupem nových klientů?
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. srpna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • poloha hotelu v centru , super bazén
    • Nejsme žádní kritici, ale na snídani míchaná vajíčka byla něčím
      nedefinovatelným nastavovaná a nebyla chuťově dobrá, párky i klobásy byly po všechny 3 dny studené , i když jsme na snídaně chodili od 7 hod. Jinak vše OK.
  • Petr Dvořák

    ?

    dospělý pár, 11. července 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výborná kuchyně
    • zastaralé prostředí (garáže)
  • Lukáš Chour

    ?

    jednotlivec, 9. února 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lukáš Chour

    ?

    jednotlivec, 6. října 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pri cene pobytu si platit pripojeni k internetu me prijde v dnesni dobe navrat o 20 let zpet.
    • Pri cene pobytu si platit pripojeni k internetu me prijde v dnesni dobe navrat o 20 let zpet.
  • Antonín Vávra

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Chování personálu a většina poskytovaných služeb je na vysoké úrovni.
    Malý problém je s činností výtahů dle mého názoru není dostačující kapacita. ( v době našeho pobytu byl navíc jeden výtah mimo provoz a nebyl během čtyř dnů vůbec zprovozněn).
    Rovněž si myslím, že parkování by již mělo být buď součástí ubytování, potom tedy již zdrarma, nebo by mělo být hrazeno nějakým poplatkem při zahájení ubytování .
    • Chování personálu a většina poskytovaných služeb je na vysoké úrovni.
      Malý problém je s činností výtahů dle mého názoru není dostačující kapacita. ( v době našeho pobytu byl navíc jeden výtah mimo provoz a nebyl během čtyř dnů vůbec zprovozněn).
      Rovněž si myslím, že parkování by již mělo být buď součástí ubytování, potom tedy již zdrarma, nebo by mělo být hrazeno nějakým poplatkem při zahájení ubytování .
  • David

    ?

    mladý pár, 26. června 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • - Stanislavová

    ?

    jednotlivec, 6. března 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Mohu všem zákazníkům jen doporučit byla jsem velmi spokojena a nadšena. moc se mi líbila ta peče o zákazníky ,personál mi byl stále blízku a při ruce,mohu jen doporučit...moc děkuji za tu péči která se mi dostala :-)))
    • Mohu všem zákazníkům jen doporučit byla jsem velmi spokojena a nadšena. moc se mi líbila ta peče o zákazníky ,personál mi byl stále blízku a při ruce,mohu jen doporučit...moc děkuji za tu péči která se mi dostala :-)))
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. ledna 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení