Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 255 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    75%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (11)

Filtry

  • Marie Malá

    ?

    ostatní, 15. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme sestry- seniorky. S pobytem jsme byly velice spokojené .Procedury,personál, jídlo i ubytování bylo výborné. Vše ještě umocnilo krásné počasí.
    • Ochotné a vstřícné jednání personálu
      Možnost dokoupit si další procedury
      Vše pod jednou střechou- procedury,
      jídelna, restaurace
      Společenské večery s hudbou
    • Starý typ výtahu, lidé ho často špatně
      zavřeli a nešel přivolat. Musely jsme chodit tři patra pěšky.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Čisto pokoje , uklízení koupelny+WC každý den , dostupnost centra autobusem .
    • Pěkné a klidné okolí , příjemný personál
      u procedur .
  • Milena Plášilová

    ?

    ostatní, 19. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jitka Zelenková

    ?

    ostatní, 21. října 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Lázeňské domy jsou na samotě, spojení do centra města sice je, ale poslední autobus jede naposledy kolem 20. hodiny, takže když jsme šli do divadla, nezbývalo než dojít zpátky do lázní pěšky, což je pro člověka, který je hůře pohyblivý problém, tedy pokud si nechce vzít od divadla taxi za 200 CZK.
    • - dobrá úroveň lázeňských služeb
    • - umím se zabavit sama, přesto mi trochu vadí, že není v budovách možnost si zahrát třeba biliard nebo šipky, nebo nějaká možnost večerní zábavy - např. nějaká přednáška, promítání, soutěž...
  • Alena Hrušková

    ?

    ostatní, 9. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vlasta Valentová

    ?

    ostatní, 1. listopadu 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál velmi ochotný, příjemné vystupování. Pokoje -úroveň vybavení a čistota odpovídá ceně. Strava: snídaně celkově vyhovují ovšem večeře tedy vařená jídla - katastrofa. Nechutné, vysušené nebo nedovařené, bez chuti. Lékař i personál na procedurách - příjemní a zkušení profesionálové.
  • Olga Horáčková

    ?

    ostatní, 22. října 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Stravování by se dalo ještě vylepšit, ale poměr cena/kvalita odpovídá přesně tomu co jsem očekávala. Na pobytu jsem byla s maminkou a moc se nám to líbilo.
    • Čistota, ochotný personál.
  • Vlasta Šolcová

    ?

    ostatní, 16. července 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné a čisté prostředí.
      Léčebna v klidné části, do středu města to není daleko.
      Milý, ochotný personál.
      Výborná kuchyně, velké porce, navíc při obědu i večeři možnost výběru salátů nebo kompotů. Snídaně formou bufetu, bohatý výběr, neustále doplňován.
      Děkujeme za krásný týden, byly jsme maximálně spokojené, určitě se příští rok vrátíme!
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Děkujeme za velmi milé a kladné hodnocení ke službám v LL Mánes Karlovy Vary. Těší nás Vaše spokojenost a vážíme si, že již budete naším opakovaným klientem a tak možná, i pro Vaše přátelé!

    Obchodní oddělení

  • alena sedlońová

    ?

    ostatní, 17. prosince 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Bartošová

    ?

    ostatní, 28. listopadu 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl velmi příjemný, ochotný a milý personál nám vyšel vždy vstříc. Strávili jsme odpočinkový víkend a také jsme si ho naplno užili, vše klapalo, jak mělo. Vřele doporučuji.