Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 255 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    75%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (255)

Filtry

  • Zdeňka Soukupová

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vladimír Ptáček

    ?

    jednotlivec, 5. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anna Hudáková

    ?

    jednotlivec, 26. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kuchyna vyborna.
    • V kupelni spod WC vytekala 4 dni voda.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Děkujeme za Vaše zhodnocení pobytu, bylo pro nás přínosné. Budeme se těšit pokud LL Mánes opět navštívíte.
    Váš tým LL Mánes

  • Romana Vernerová

    ?

    dospělý pár, 14. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nelíbila se nám strava, veškeré jídlo zalito univerzální omáčkou, jídlo bez chutě. Obsluha neodnáší talíře, nedoplňuje snídaně, nedostatek podšálků. Je vidět, že se tam změnil kuchař. Už to není co bývalo. Minule jsme byli spokojeni, ale toto je hrůza. Jsou tam mladí kluci, asi brigádníci.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Vyjádření vedoucí stravovacího oddělení: "Velmi nás mrzí Vaše nespokojenost, stížnost samozřejmě prověřím." Děkuji Vám za Vaše podnětné hodnocení.

    H. Kalánová

  • Ilona Pekáriková

    ?

    jednotlivec, 25. června 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jezdím s kamarádkou skoro každý rok na wellness pobyt,,ale ještě nikde nebylo tak špatné ubytování a jídlo. Tato léčebna by měla sloužit svému účelu a nenabízet wellnes pobyty.!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. října 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • príjemná paní v recepci
    • v jídelne rámus jako na nákladním nádrazí (v lázních!!!)
      v pokoji scházela lampicka u jedné postele
      TV-aparát ze 60.let?
      v koupelne se nedalo spláchnout(tak akorát zlomit prst)
      nedostali jsme suché osusky(rucníky) i kdyz jsem o to pozádala
      vesák kam jsme meli veset rucníky spadl ze steny (manzel se to pokusil spravit)
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Velmi děkujeme za Vaše kladné i záporné hodnocení, které nás jistě motivuje a vybízí ke změnám. Váš komentář byl pro nás velmi přínosný. Děkujeme

    Obchodní oddělení

  • Jaroslav Just

    ?

    jednotlivec, 12. června 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    +klidná část Karlových varů,+snaha personálu, velké mínus vybavení pokoje, špatný výběr jídla, snídaně kdo přišel později měl smůlu. Prohlídka u lékaře je úplně zbytečná proběhla letecky ale asi finančně náročná
    • klidná část Karlových Varů
    • pokoj standart velice špatné vybavení
      nábytek jak z bazaru rozklížený skříně poskládaný co kde zbylo
      na snídani žádný výběr kdo přišel později
      měl smůlu
      večeře výběr ze 3 jídel ale takové
      kombinace těžko se vybíralo a malé porce
      jídlo velké mínus
  • Blanka Sedláčková

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je hned vedle lesa, kdo nemá rád kolonády, ihned vyrazí za turistikou a je jí tam dost.
    • Vybavení neodpovídá ceně, za poslední 3 roky se nemění. Starý nábytek, díra v nočním stolku přikrytá telefonem, na balkony se stále nesmí.
      Jídlo skromné, bez polévky, předkrmu nebo zákusku, ale dobré. Určitě se nespravíte.
      Ráno Vás budí couvající autobus, který tam má konečnou a obrací se.
  • Hana Jiroušková

    ?

    jednotlivec, 5. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poloha lázeňské léčebny,
      Dárek v podobě týdenní jízdenky na MHD.
      Jídlo bylo dobré personál vstřícný.
      Procedury byly rovněž bezchybné.
    • Recepční studené jak psí čumák
      Pokoj umístěný do ulice na které již za ranního kuropění začnou závody nákladních aut, ať už to jsou popeláři, dodavatelé či autobusy MHD
      Aby toho nebylo málo, tak je na tomto patře umístěna strojovna výtahu takže i odsud byl hluk a to nejen přes den ale i v noci, při tom výtah do tohoto patra nejezdí ale zato znepříjemňuje pobyt hostů.
      Nábytek v pokoji je velmi poničený.
      Úplně nejhorší je stav oken, nátěr se olupuje a na mnoha místech již není ani žádný kyt, otevřít takové okno je spojeno s nebezpečím jeho vypadnutí, ještě je v rozích podloženo papírkama o jejichž smyslu jsem měla pochyby, ale pravdou je že úplně dovřít okno se mi nepodařilo.
    Lázeňská léčebna Mánes

    Odpověď od hotelu

    Lázeňská léčebna Mánes

    Velice nás mrzí, že klientka byla nespokojená s ubytováním v LL Mánes. Byla ubytována v pokoji levnější kategorie - Standard - Mánes II ** s cenově velice výhodným týdenním balíčkem. Klientka nevyužila možnosti vybrat si kategorii Superior - Mánes I *** nebo Superior + - Čapek***+, které disponují luxusními pokoji, ale jsou o něco dražší. Za příplatek 500 Kč si také mohla dohodnout rezervaci konkrétního pokoje, který je situován k lesu. Během dopoledních hodin k Mánesu zajíždí pouze vozy svážející odpad, ale pouze 2x týdně a autobusy MHD. Ranní dodavatelé k budově Mánes II vůbec nezajíždějí, zboží je zaváženo do dvora mimo tuto budovu. Bohužel strojovna výtahu může být v ranních hodinách více slyšet. Inovaci pokojů včetně oken máme v požadavcích u současného zřizovatele LLM, proto tuto kategorii nabízíme levněji. Omlouváme se za nedostatky, na jejichž odstranění se již pracuje.

  • Milenka Tomášová

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Chyběl vesak na odložení vlhkého oblečení, Byla pouze skrin .tv starého typu.