Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 128 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (12)

Filtry

  • Denisa Mrázková

    ?

    mladý pár, 26. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nejprve jsme se cítili nejistě, protože nejsme zvyklí na jednom místě vidět tolik milých úsměvavých lidí. Vše ale bylo perfektní, byli jsme nad míru spokojeni.
    • Milý personál
      Výborné jídlo
      Krásné pokoje
      Krásná terasa
  • Adam Nový

    ?

    mladý pár, 27. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 20. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 21. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Michal Slaby

    ?

    mladý pár, 19. května 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Prezident = 100% kvalita. Doslo k nejake chybe behem bookingu, neprecetl jsem si rezervacni email, a az na miste jsme si uvedomili, ze jsme dorazili o den drive!! Recepcni nam bez mrknuti presunula pobyt a upgradovala nas do vyssi kvality pokoje. Zbytek personalu pak okamzite zapracoval na tom, aby nase domluvene sluzby (masaz, atd.) byly take presunuty a abychom o nic neprisli. Vyborny pristup. Chtel bych timto podekovat celemu personalu za nezapomenutelny vikend!

    Hotel samotny je nadherny - moderni (avsak vkusna!) a luxusni vybava a skvele sluzby - az se nam skoro nechtelo vychazet ven! Lokace je taky skvela - lehce do kopce nad prvnim pramenem, kde je dobry pristup do mesta a malo hluku z ulice. Zaparkovat se da i primo pred hotelem.

    Balicek "Romanticky pobyt" byl opravdu luxusni - masaz pro oba, rasul (bahenni zabal), sampanske a ovoce na pokoji, nadherna velika koupena a volny pristup do sauny, telocvicny a bazenu.
    • - Lokace. Neni to primo na hlavni ulici, ale v klidnejsi casti mesta, kousek nad prvnim pramenem.

      - Atmosfera a cistota. Uklizecky odvadeji opravdu vybornou praci. Zaroven je v hotelu ticho a klid.

      - Pristup. Vsichni zamestnanci maji mily pristup, avsak nepodlezaji a nepretvaruji se. Byli vzdy ochotni nam pomoc, i kdyz jsme nekolikrat zmenili sve plany.

      - Vybaveni. Perfektni bazen, sauna, rasul, telocvicna. Koupelna na pokoji taky luxusni. Celkovy design hotelu je velmi moderni a vkusny.

      - Spa. Vyborne masaze. Opet ochota, cistota a profesionalni pristup.

      - Jidlo. Meli jsme polopenzi. Vyber byl limitovany, ale jidlo samotne kvalitni. Moc se nam libily snidane s velmi sirokym vyberem.
    • NEMAM CO VYTKNOUT!
  • zdeněk pichl

    ?

    mladý pár, 13. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kristína Jíšová

    ?

    mladý pár, 16. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborné služby, příjemné prostředí, profi a vstřícný personál. Doporučuji
  • Viktoria Nazadova

    ?

    mladý pár, 13. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel sa nam pacil, izba bola velmi priestranna a moderna. Balneo a wellness centrum su velmi dobre udrziavane a ciste. Personal je velmi prijemny a profesionalny.
    • Hlavne jedlo pocas vecere bohuzial nezodpoveda standardu stvorhviezdickovkoveho hotela. Ranajky a buffet je vsak dostatocne pestry a ponuka roznorode produkty, potesil by nas vsak cerstvy pomarancovy dzus ako sucast ranajok.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 9. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Profesionální přístup personálu, skvělá kuchyně. Čisté prostředí.
    Ideální koupit jako "balíček", vše ostatní nad rámec tohoto koupeného "balíčku" vcelku drahé.
    • - Čistota v celém hotelovém komplexu.
      - Profesionální přístup personálu.
    • - Ceny za parkování.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 6. října 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení