Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 128 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (42)

Filtry

  • Jiří Jirsa

    ?

    dospělý pár, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Karolína Stránská

    ?

    ostatní, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt jsem si koupila s mamkou. Určitě hotel doporučuji. Vše bylo skvělé. Strašně dobře tam vaří. Obsluha v restauraci je výborná. Neustále se nás ptali jestli je vše v pořádku a jestli máme všechno. Paní na recepci je také skvělá. Příští rok jsme se rozhodli, že hotel navštívíme znovu, ale i z dětmi.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše perfektní, byli jsme velmi spokojeni
  • Zlatuše Swaczynová

    ?

    dospělý pár, 29. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný hotel s ochotným personálem, vkusně vybavený pokoj i sociální zařízení dostatečné velikosti (byli jsme 2), vynikající jídlo, pestrý výběr (snídaně i večeře formou bufetu), jednotlivé pokrmy byly v případě potřeby rychle doplňovány. V ceně pobytu byly 3 lázeňské procedury, oceňuji, že nám ve spa centru vyšli vstříc se změnou termínů. Celkově moc hezký pobyt, hotel určitě doporučuji i náročnějším klientům.
  • Zuzana Šandová

    ?

    ostatní, 18. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v hotelu jsme byly s maminkou velmi spokojené. Personál velmi milý, ochotný a přívětivý. Služby SPA dle našeho očekávání - skvělé. Bazén i saunový svět čistý, denně k dispozici čisté ručníky a prostěradla. Strava formou bufetu výborná.
    • umístění hotelu kousek od Vřídelní kolonády
      krásné a moderní pokoje
      SPA
      strava
      milý personál
  • Libuše

    ?

    dospělý pár, 16. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo na jedničku. není co vytknout.
    • Nádherná střešní odpočinková terasa, wellnes služby na vysoké úrovni,velmi ochotný personál. Rádi se někdy opět vrátíme.
  • Radek Havlíček

    ?

    dospělý pár, 22. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel si zakládá na perfektní čistotě. Pokojské odvádějí skvělou práci. kdo tento hotel navštíví měl by si užít i terasy s výhledem na Termál.
  • Václav Pešek

    ?

    dospělý pár, 16. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi milý a ochotný personál
    • Výborné jídlo, příjemný personál
    • Při malé garáži nemožnost parkovat proti hotelu a dále velmi malé SPA - sauny, bez občerstvení a hudby
  • Květa Braunová

    ?

    dospělý pár, 9. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 4. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Z mého pohledu ne příliš náročného uživatele komfortu, jsem byla naprosto spokojená. Děkuji všem za příjemný víkend.
    Luxury Spa & Wellness Hotel Prezident

    Odpověď od hotelu

    Luxury Spa & Wellness Hotel Prezident

    Děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení, velmi nás těší, že jste v hotelu Prezident strávili příjemný víkend! Budeme moc rádi, pokud si ho k nám přijedete opět někdy zopakovat. Těšíme se na viděnou.
    Gabriela Havlínová, ředitelka hotelu