Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 172 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (172)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pohodlné matrace, dobré jídlo.
    • Paní doktorka se ptá na problémy, ale všem předepíše stejnou pitnou kuru. Procedury nejsou o zdraví a relaxu, ale o rychlém odbavení. Bohužel je v hotelu hodně znát (od personálu slyšet), že si cení zahraničních klientů, domácí totiž nezaplatí a přijeli na voucher. Když večer odejdete z terasy, ráno po sobě najdete neuklizený stůl. Hodně peněz za hodně málo muziky.
  • pavel sivak

    ?

    jednotlivec, 9. září 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pokud jedete do hotelu vlast i dopravou (autem) je problem s parkovanim. Hotel ma k dispozici jen 5 parkovacich mist na cely hotel. Jinak je hotel nove zrekonstruovany a je urcen predevsim pro relaxaci a odpocinek.
  • Martin Lacina

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel moderní, wellness na dobré úrovni, ale dostali jsme pokoj 410 s výhledem do zdi. V noci se nedalo ani větrat kvůli hluku ze vzduchotechniky, který se nesl uličkou do níž jsme měli okno. Takový pokoj by měl být označen jako podstandart a měl by být za nižší cenu s tím, že klient se rozhodně jestli o něj stojí. My bychom si ho určitě nevybrali.
    • Wellness, jídlo, velmi příjemní číšníci i obsluha wellnessu, moderní vybavení, blízko promenády.
    • Hrozná dostupnost autem, nemožnost parkovat v místě, resp. parkování v parkovacím domě docela daleko nad prudkým kopcem.
      Hrozný výhled do úzké uličky s šedivou zdí naproti oknu a hlučnou vzduchotechnikou.
    Luxury Spa & Wellness Hotel Prezident

    Odpověď od hotelu

    Luxury Spa & Wellness Hotel Prezident

    Vážený pane Lacino,

    děkuji Vám za Vaši návštěvu v hotelu Prezident a za poskytnutí zpětné vazby po Vašem odjezdu.

    Jsem potěšena, že jste byl se servisem a službami našeho hotelu spokojený a mrzí mě ta nešťastná volba pokoje pro Váš pobyt.

    V termínu Vaší návštěvy byl hotel však zcela obsazený a bohužel výměna za jiný pokoj již nebyla možná.

    Pevně věřím, že nám však ještě dáte šanci a my se maximálně vynasnažíme Váš nepříjemný zážitek napravit!

    V případě Vaší příští rezervace v našem hotelu mě prosím neváhejte předem kontaktovat.

    Přeji Vám pěkný nadcházející víkend a zůstávám

    S pozdravem
    Bc.Gabriela Havlínová
    ředitel hotelu

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    pokoj tmavý,před oknm vysoká zeď,neustálý hluk klimatizace
  • Petr Mikule

    ?

    jednotlivec, 9. listopadu 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Luboš Žáček

    ?

    dospělý pár, 28. října 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 11. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Wellnes , ubytování v centru , strava
    • - Pokoj 402 - byla vedle nas technická místnost. Pracku zapinali v 6h rano ! Po stížnosti bohužel žádná kompenzace.
      - oblečení hostů při večeři-teplakova souprava.
      - ubytování s výhledem na zeď - schodiště, za ty vysoké ceny by clovek čekal neco jiného .
      - 270 Kč na parkování 300m od hotelu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dle názvu hotelu, ceny pobytu i reklamy jsem čekala něco "exclusive". Toho jsem se nedočkala. Jednoznačně plus - velmi ochotný personál! K záporům nemám nic zásadního, ale top to prostě nebyl.
    • velmi ochotný personál
      úžasná paní Kateřina na recepci :-)
    • nemožnost parkování
      pokoj bez balkonu
  • Katerina Bardini

    ?

    jednotlivec, 15. září 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Kaucká

    ?

    jednotlivec, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidný hotel,blízko kolonády
      pěkný bazén
      dobré jídlo-hlavně výborně připravené ryby