Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 128 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (128)

Filtry

  • pavel sivak

    ?

    jednotlivec, 9. září 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pokud jedete do hotelu vlast i dopravou (autem) je problem s parkovanim. Hotel ma k dispozici jen 5 parkovacich mist na cely hotel. Jinak je hotel nove zrekonstruovany a je urcen predevsim pro relaxaci a odpocinek.
  • Petr Mikule

    ?

    jednotlivec, 9. listopadu 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martin Lacina

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel moderní, wellness na dobré úrovni, ale dostali jsme pokoj 410 s výhledem do zdi. V noci se nedalo ani větrat kvůli hluku ze vzduchotechniky, který se nesl uličkou do níž jsme měli okno. Takový pokoj by měl být označen jako podstandart a měl by být za nižší cenu s tím, že klient se rozhodně jestli o něj stojí. My bychom si ho určitě nevybrali.
    • Wellness, jídlo, velmi příjemní číšníci i obsluha wellnessu, moderní vybavení, blízko promenády.
    • Hrozná dostupnost autem, nemožnost parkovat v místě, resp. parkování v parkovacím domě docela daleko nad prudkým kopcem.
      Hrozný výhled do úzké uličky s šedivou zdí naproti oknu a hlučnou vzduchotechnikou.
    Luxury Spa & Wellness Hotel Prezident

    Odpověď od hotelu

    Luxury Spa & Wellness Hotel Prezident

    Vážený pane Lacino,

    děkuji Vám za Vaši návštěvu v hotelu Prezident a za poskytnutí zpětné vazby po Vašem odjezdu.

    Jsem potěšena, že jste byl se servisem a službami našeho hotelu spokojený a mrzí mě ta nešťastná volba pokoje pro Váš pobyt.

    V termínu Vaší návštěvy byl hotel však zcela obsazený a bohužel výměna za jiný pokoj již nebyla možná.

    Pevně věřím, že nám však ještě dáte šanci a my se maximálně vynasnažíme Váš nepříjemný zážitek napravit!

    V případě Vaší příští rezervace v našem hotelu mě prosím neváhejte předem kontaktovat.

    Přeji Vám pěkný nadcházející víkend a zůstávám

    S pozdravem
    Bc.Gabriela Havlínová
    ředitel hotelu

  • Luboš Žáček

    ?

    dospělý pár, 28. října 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 11. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Wellnes , ubytování v centru , strava
    • - Pokoj 402 - byla vedle nas technická místnost. Pracku zapinali v 6h rano ! Po stížnosti bohužel žádná kompenzace.
      - oblečení hostů při večeři-teplakova souprava.
      - ubytování s výhledem na zeď - schodiště, za ty vysoké ceny by clovek čekal neco jiného .
      - 270 Kč na parkování 300m od hotelu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dle názvu hotelu, ceny pobytu i reklamy jsem čekala něco "exclusive". Toho jsem se nedočkala. Jednoznačně plus - velmi ochotný personál! K záporům nemám nic zásadního, ale top to prostě nebyl.
    • velmi ochotný personál
      úžasná paní Kateřina na recepci :-)
    • nemožnost parkování
      pokoj bez balkonu
  • Hana Kaucká

    ?

    jednotlivec, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidný hotel,blízko kolonády
      pěkný bazén
      dobré jídlo-hlavně výborně připravené ryby
  • Katerina Bardini

    ?

    jednotlivec, 15. září 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hanna Bartovanecová,Mgr.

    ?

    jednotlivec, 21. dubna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výborné jídlo,personál v restauraci.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Very good, but overpriced. Car parking is a problem.
    • Staff members were helpful and friendly.
      Location is very convenient.
    • 1. The parking arrangement is inadequate for a 4* hotel. The hotel has a parking garage, but no-one suggested it to me. Not even one parking space in from of the hotel belongs to the hotel (or at least that is what they say). I had to park the car elsewhere and paid CZK 840 for 3 days. That is unfair.
      2. There is over-planning in the Wellness Center. Too complicated. Some of the procedures do not need objednani, for example inhalace. Facilities are free most of the time.
      3. Procedures are overpriced. CZK 200 for 1 inhalace is way too much. Same for baths, same for massage.