Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 172 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (172)

Filtry

  • Karolína Stránská

    ?

    ostatní, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt jsem si koupila s mamkou. Určitě hotel doporučuji. Vše bylo skvělé. Strašně dobře tam vaří. Obsluha v restauraci je výborná. Neustále se nás ptali jestli je vše v pořádku a jestli máme všechno. Paní na recepci je také skvělá. Příští rok jsme se rozhodli, že hotel navštívíme znovu, ale i z dětmi.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše perfektní, byli jsme velmi spokojeni
  • Miroslava Šišláková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 20. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • My jsme byli naprosto spokojeni se vším, včetně lázeňských procedur , kvality stravování, ochoty veškerého perzonálu včetně uklízeček. Nemám co bych vytkla a s klidným svědomím mohu všem doporučit :-)
    • Jediné, kde byl trochu problém, je parkování :-( parkovací dům byl obsazený, takže jsme museli jezdit sem, tam, než se nám podařilo, že bylo volné místo.
  • MUDr.Alexandra Kubartová

    ?

    jednotlivec, 7. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid,pohoda,relaxace,nesetkala jsem se s arogancí obvyklou u zejména ruský mluvící
      ch návšťěvníků..I Němci byli slušní.Prostě spokojenost. KUBARTOVÁ
  • Zlatuše Swaczynová

    ?

    dospělý pár, 29. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný hotel s ochotným personálem, vkusně vybavený pokoj i sociální zařízení dostatečné velikosti (byli jsme 2), vynikající jídlo, pestrý výběr (snídaně i večeře formou bufetu), jednotlivé pokrmy byly v případě potřeby rychle doplňovány. V ceně pobytu byly 3 lázeňské procedury, oceňuji, že nám ve spa centru vyšli vstříc se změnou termínů. Celkově moc hezký pobyt, hotel určitě doporučuji i náročnějším klientům.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dle názvu hotelu, ceny pobytu i reklamy jsem čekala něco "exclusive". Toho jsem se nedočkala. Jednoznačně plus - velmi ochotný personál! K záporům nemám nic zásadního, ale top to prostě nebyl.
    • velmi ochotný personál
      úžasná paní Kateřina na recepci :-)
    • nemožnost parkování
      pokoj bez balkonu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zuzana Šandová

    ?

    ostatní, 18. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v hotelu jsme byly s maminkou velmi spokojené. Personál velmi milý, ochotný a přívětivý. Služby SPA dle našeho očekávání - skvělé. Bazén i saunový svět čistý, denně k dispozici čisté ručníky a prostěradla. Strava formou bufetu výborná.
    • umístění hotelu kousek od Vřídelní kolonády
      krásné a moderní pokoje
      SPA
      strava
      milý personál
  • Libuše

    ?

    dospělý pár, 16. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo na jedničku. není co vytknout.
    • Nádherná střešní odpočinková terasa, wellnes služby na vysoké úrovni,velmi ochotný personál. Rádi se někdy opět vrátíme.
  • Martin Sosnovec

    ?

    jednotlivec, 7. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení