Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 450 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (170)

Filtry

  • Magda

    ?

    dospělý pár, 13. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Polanova

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 25. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslav Hájek

    ?

    dospělý pár, 26. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota a vstřícnost personálu. Prostředí.
    • Chybí např. nabídka solária.
    Spa Resort Sanssouci

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Sanssouci

    Vážený pane Hájku, děkujeme za rozhodnutí strávit Váš čas právě u nás. Neméně pak za Vaše milá slova a vysoké hodnocení našich služeb, jsme velmi potěšeni. Solárium je našim hostům k dispozici v partnerském hotelu Imperial, při Vaší případné další návštěvě Vás rádi nasměrujeme.
    Ještě jednou velké díky a přejeme příjemný adventní čas, Iveta Jesenská, Event manager, Spa Resort Sanssouci, Karlovy Vary

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 10. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný pobyt za poměrně vysokou cenu.
    • Snídaně a večeře byly pestré a bohaté, obsluhující personál restaurace Melody byl velmi příjemný a vstřícný.
    • Při ceně 5400 Kč na pobytový den pro 2 osoby (polopenze, bazén a jedna procedura na osobu/den) bychom očekávali větší pokoj, klimatizaci, parkování zdarma a větší balkon. Ze zdravotních důvodů jsem potřeboval vyměnit jednu proceduru, což se sice podařilo, ale byl to značný problém pro personál recepce welness.
    Spa Resort Sanssouci

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Sanssouci

    Dobrý den, rádi bychom Vám poděkovali za pobyt ve Spa Resortu Sanssouci a za Vaše hodnocení. Dovolte nám pár slov na naši obhajobu. V nabídce máme různé pobytové balíčky, kde je již parkování zahrnuto do ceny. Vy jste si vybrali balíček, ve kterém pakování není. Klimatizace na pokojích skutečně není. Nikde toto však negarantujeme. Dvoulůžkové pokoje velikostně odpovídají požadavkům Hotelové asociace ČR. Větší pokoje nabízíme u vyšších kategorií. Balkóny nejsou ve všech pokojích. Při objednávce doporučujeme si balkón vyžádat. Je nám líto, že nastal problém při výměně procedury, ale kapacita balneocentra je omezená a ne vždy je rychlá změna možná. Vždy se ale snažíme vyjít hostům maximálně vstříc.
    Dle celkového hodnocení věříme, že jste s pobytem u nás byli spokojeni a budeme rádi, pokud se pro náš hotel rozhodnete i v budoucnu.
    Spa Resort Sanssouci

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu při "večeři při svíčkách"
    • Doporučovali bychom do ubytovacích poukazů uvádět, ve kterém domě (Blue, green) je opravdu ubytování.
      A možná by bylo lepší mít venkovní fasády v těch barvách, jak se dům jmenuje.. (tak možná orange :-)).
      Dále u jídla by mohli být uváděny cedulky, co je pod kterým "poklopem", aby zbytečně všichni neodklápěli i to co vůbec nechtějí (i když možná, lidé jsou "zvědaví" a odklopí to i s cedulkami).
      Jsou to ale pouze naše pocity - nápady - né nějaké zásadní výtky :-)
    Spa Resort Sanssouci

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Sanssouci

    Vážený hoste,
    velmi Vám děkujeme, že jste nás navštívili i za Vaše milé hodnocení. Mrzí nás pokud vznikla při ubytování nejistota kam zamířit. Tento logistický problém řešíme. Seznam rezervací se stále každý den mění, a tak pro nás není snadné klientovi předem potvrdit budovu. Děkujeme za všechny Vaše podněty!
    Doufáme, že se do Spa Resortu Sanssouci vrátíte. Bude nám potěšením!
    Spa Resort Sanssouci

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Služby v hotelu byly na vysoké úrovni. Vyšli mi zde vstříc při přeobjednání procedur dle mého požadavku. Měli jsme polopenzi, abychom mohli podniknout celodenní výlet. Strava byla na špičkové úrovni, dobře si vybere vegetarián i strávník na dietě.
    • - personál nám vyšel kdykoliv vstříc
      - vybavení pokoje na vysoké úrovni
      - klidné místo
      -zastávka MHD přímo před hotelem
      -strava na vysoké úrovni
    Spa Resort Sanssouci

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Sanssouci

    Vážený hoste,
    velmi Vám děkujeme za milou recenzi. Jsme nadšení, že jste si pobyt u nás vychutnali a budeme opravdu poctěni pokud nás znovu navštívíte.
    S pozdravy,
    Gabriela Jacobsz, Sales & Marketing Manager, Spa Resort Sanssouci

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 18. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Perfektní servis. Můžu vřele doporučit.
    Spa Resort Sanssouci

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Sanssouci

    Vážený hoste,
    velmi Vám děkujeme za návštěvu našeho Spa Resortu Sanssouci a hlavně za Vaší pozitivní recenzi, která nás velmi potěšila. Doufáme, že k nám v budoucnu znovu přijedete!
    Gabriela Jacobsz, Sales & Marketing manager, Spa Resort Sanssouci Karlovy Vary

  • Zbyněk Šoltés

    ?

    dospělý pár, 11. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení