Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 113 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (8)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 31. října 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi příjemný personál a chutné jídlo.
    • 1)Masáž svíčkou byla deklarovaná jako hodinová, ale realita je, že po 50 min jsme byly již na pokoji (každá z nás). Takže masáž je i s relaxací na masážním lehátku dlouhá max. 50 min. Mechanika lehátka je zaprášená, klient obličejem dolů (v otvoru lehátka) tak dýchá prach ze zvedací mechaniky. JInak vše OK a příjemné.
      2) Málo odkládací plochy v koupelně na kosmetiku.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 14. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nádherný výhled z hotelu na celou kolonádu, blízko vřídla, blízko na vycházky do okolí. Prostě nádhera. Úžasné večeře - pochvala pro kuchaře:-)
    Celkově milý personál.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 1. června 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nádherný výhled, profesionální služby
  • Iveta Srpova

    ?

    skupina přátel, 2. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Nikola Strnadová

    ?

    skupina přátel, 6. července 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo v pořádku, se službami jsme byli spokojení.
    • Nechutnal nám hlavní chod oběda.
  • Anna Haraštová

    ?

    skupina přátel, 7. listopadu 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Elina Lunová

    ?

    skupina přátel, 8. srpna 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Welness pobyt v hotelu Jean de Carro byl skvělý. Přijemný a vstřícný pesonal, skvělý výhled z okna pokoje na lázeňskou kolonadu. Klidný odpočínek v Termáriu. Pokud bych měla jet zase do Karlových Varu, tak jedině do tohoto hotelu vzhledem k poměru ceny a nabízených služeb.
  • Ivan Hruška

    ?

    skupina přátel, 28. září 2009

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Klady nadherny vyhlad, slusne ubytovanie a strava, mily personal

    Zapory Velmi neprijemne postele s dravenym ramom do vysky madraca, pomerne male izby za tu cenu a myslim si, ze wellnes hotlea Ambiente je vacsi a lepsi, masaz na 30 minut je asi malo a randsej by sme par stovek priplatitli a mali hodinovu plnu masaze.

    Ale celkovo tam bolo velmi fajn.