Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 651 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (13)

Filtry

  • Jana Hegerová

    ?

    mladý pár, 16. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Maximálně spokojeni a hlavně klid, pohoda , relax. :-)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 31. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostředí hotelu, profesionální personál, čistota, výborné jídlo, příjemné a ochotné sestřičky, vynikající paní doktorka. Prostě spokojenost. Děkujeme! :-)
  • Nela Ptačníková

    ?

    mladý pár, 21. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Nela Ptačníková

    ?

    mladý pár, 23. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově pobyt v hotelu Perla hodnotíme velmi kladně. Vůbec se nám odtamtud nechtělo odjíždět a určitě se v brzké době zase velmi rádi vrátíme :)...děkujeme za úžasný třídenní relax.
    • Velmi milý personál, čisté pokoje, výborné jídlo, skvělé procedury...
    • jsme oba dva kuřáci a uvítali bychom možnost kouření na pokojových balkónech.
  • Tomáš Kosík

    ?

    rodina s malými dětmi, 6. září 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Slušný výběr jidla, čisté a pěkne pokoje, možnost dokoupeni procedur, volný vstup do bazénu. Skvělé procedury.
    • Wifi internet nebyl zrovna moc použitelný, bazén i pro veřejnost a narazili jsme na i.... který se v bazénu choval jak kdyby to tam vlastni a nebral ohledy na to, že tam jsou děti a jiní lázenští hoste. Procedury mohly být lépe naplánované vzhledem k tomu, že jsme měli zaplacenou polopenzi, tak mohly být naplanovány buď na dopoledne, aby jsme mohli jit ven nebo k večeru, aby jsme mohli vyrazit do okolí.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 27. července 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel a wellness služby byly velmi příjemné, procedury nadchly a i s malým dítětem se dá vše dobře skloubit a užít si to. Byli jsme zde poprvé, ale určitě ne naposledy, moc se nám zde líbilo.
    • Hotel je skvěle zařízen a není problém jít v županu z pokoje až na procedury nebo do bazénu. Je zařízen i pro malé děti a přestože u bazénu není dětská zóna, dostatek nafukovacích věcí do vody + hračky tuto "maličkost" zcela předčí. Hotel je bezbariérový, takže i jízda s kočárkem není problém. Vše je navíc "pod jednou střechou" a i z hotelu je to cca 10 min. do centra nebo k zámku.
    • Jako mínus považuji nedostatečnou koordinaci při doplňování snídaňového bufetu. Pokud je snídaně od 7.30 do 10.00 a v 8.30 již některé druhy jídla zcela chybí a doplnění docela vázne, tak se musím pozastavit nad tímto časovým rozmezím.
  • Renáta Mamráková

    ?

    rodina s malými dětmi, 11. července 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    celková spokojnosť
    • ubytovanie,
      strava
      služby
      procedúry
    • Troška nás mrzelo, že sme nemohli využiť bazén, nakoľko v pondelok v deň nášho príchodu sa napúšťal, utorok bola voda dosť studená a večer už bol zatvorený z technických dôvodov aj v stredu a vo štvrtok sme už odchádzali a tiež nefungoval :(
  • Libuše Staňková

    ?

    mladý pár, 20. dubna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • luxusní ubytování, příjemný a ochotný personál, bezva procedury, klidné prostředí , zažili jsme i kulturu - cimbálovku, no prostě super a boží. Takříkajíc balzám na těle i duši. Proto říkám, nač jezdit do lázní do Čech, když je máme skoro za barákem. Fakt jsme byli nadšení.
  • Ondřej Beneš

    ?

    mladý pár, 6. března 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 9. prosince 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení