Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 651 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (13)

Filtry

  • Jana Hegerová

    ?

    mladý pár, 16. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Maximálně spokojeni a hlavně klid, pohoda , relax. :-)
  • pavel Jelínek

    ?

    rodina se staršími dětmi, 14. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Oralova

    ?

    rodina se staršími dětmi, 9. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ocenila jsem bezbariérové ubytovani
    • Nelíbilo se mi,že v klidných lázních,kde si člověk opravdu jede odpočinout,jsou i malá miminka ,která ač neradi ale ruší tu pohodu,vzhledem k tomu,že jsem měla bezbariérové ubytování na začátku chodby a děti byli téměř na konci.
  • Lungová Tereza

    ?

    rodina se staršími dětmi, 4. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc prijemny pobyt, z procedur zejmena zabal z morskych ras. Po strance jidla by se mohl hotel posunout trochu modernejsim smerem, ne ze by nam nechutnalo ale nebylo to ono, urcite bychom ocenily (byly jsme same zeny) spis bufetovy styl a aspon zakladni nealko k veceri. Pokoj malicky, ale cisty, pevna matrace, spalo se dobre. Trochu nas mrzelo, ze v koupelne, ac byla velikanska, nebyl absolutne zadny ulozny ci odkladaci prostor, nemely jsme si ani kam dat sminky. Ocenily bychom i delsi otviraci dobu bazenu.
    • Vse ciste, teploucko i kdyz tu jsme byly (3 generace zen, babi-dcera-vnucka) v nejvetsich mrazech. V hotelu bylo uplne hrobove ticho, na spani super, ani zvuk. Pevna matrace, dobre se spalo. Dobre ceny v kavarne, dobra kava. Celkove velice chvalime personal, vsichni byli zlati. Dobre snidane.
    • Spis drobnosti, musim opravdu hluboce premyslet, ale mam-li poskytnout podrobrou zpetnou vazbu, tak: v koupelne, ac byla velikanska, nebyl absolutne zadny ulozny ci odkladaci prostor, nemely jsme si ani kam dat sminky, zrcadlo bylo ale zadne svetlo nad nim. Po strance vareni by to chtelo posunout cca o 20 let bliz do soucasnosti, u vecere take nebylo zadne piti. Ocenily bychom i delsi otviraci dobu bazenu.
  • Nela Ptačníková

    ?

    mladý pár, 21. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Nela Ptačníková

    ?

    mladý pár, 23. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově pobyt v hotelu Perla hodnotíme velmi kladně. Vůbec se nám odtamtud nechtělo odjíždět a určitě se v brzké době zase velmi rádi vrátíme :)...děkujeme za úžasný třídenní relax.
    • Velmi milý personál, čisté pokoje, výborné jídlo, skvělé procedury...
    • jsme oba dva kuřáci a uvítali bychom možnost kouření na pokojových balkónech.
  • Miloslava Župková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 4. června 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Libuše Staňková

    ?

    mladý pár, 20. dubna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • luxusní ubytování, příjemný a ochotný personál, bezva procedury, klidné prostředí , zažili jsme i kulturu - cimbálovku, no prostě super a boží. Takříkajíc balzám na těle i duši. Proto říkám, nač jezdit do lázní do Čech, když je máme skoro za barákem. Fakt jsme byli nadšení.
  • Ondřej Beneš

    ?

    mladý pár, 6. března 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 9. prosince 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení