Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 651 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (87)

Filtry

  • Jarmila Malochová

    ?

    jednotlivec, 27. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Podle udělených hvězdiček vidíte, že jsme byli s pobytem spokojeni ! Pouze jediná věc neodpovídala skutečnosti, a to samotný název Třídenní relax. Ten třetí den, kdy už nemáte žádnou proceduru a musíte opustit pokoj do 10 hodin, se za třetí skutečně nedá počítat. Při jiném pobytu jsme opouštěli pokoj ve 12 hodin, a dopoledne ještě v lázních využili.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milý personál, čisté pokoje, jídlo průměrné
    • obsazenost bazénu, veřejnost a hosté hotelu dohromady, malý bazén a plný lidí
    Lázeňský hotel Perla

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský hotel Perla

    Dobrý den, děkujeme za hodnocení našeho hotelu.
    Chtěla bych jen upozornit, že hosté mohou využívat bazén zdarma po celou dobu pobytu. Veřejnost má pouze vymezené časy a to jednu hodinu v dopoledních hodinách a dvě hodiny v odpoledních hodinách. Ubytovaní hosté mají možnost využít i jiné časy pro vstup do bazénu, kdy je bazén prázdnější. Je to jen na jejich volbě.
    Petra Kalců, Lázně Lednice

  • Peter Laclavik

    ?

    dospělý pár, 17. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • okolí-zámek Lednice-nádhera ,výborné snídaně-velký výběr,krátká vzdálenost na procedury
  • Petra Večeřová

    ?

    jednotlivec, 15. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše se mi líbilo.
    V prostorách před vyhlídkou (na kolonádě) je velký trávník. Možná by bylo dobré jej využít k růz ným šlapadlům a jednoduchým posilovacím přístrojům (je to např. v Jeseníku-lázních ...) nejen pro ubytované a bezplatně. Dětské hřiště tam bylo, líbilo se mi, ale děti už mám dospělé, tak to tak nevnímám.
    • - krásné prostředí
      - perfektní cyklostezky
      - hezké a nenáročné procházky i pro nemocné
      - nic mně tam nechybělo, určitě se tam vrátím
    • Všechno se mi líbilo až na jednu drobnost - ale to asi nelze ovlivnit:
      Byl to pobyt "nejen pro seniory", dětí a starostí s nimi jsme si užili dost, tak mi dělá dobře klid. Byly tam malinké děti - naštěstí asi jen dvě, ale chvilkami jich byla plná jídelna...
      Ještě nechápu jednu věc: Ve vinařské oblasti mají víno dražší než na Severní Moravě (vinotéky, sklípky ...) a malý výběr. To mě zklamalo nejvíce. Ale to samozřejmě nesouvisí s hodnocením pobytu.
  • Václav Vaněk

    ?

    jednotlivec, 2. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý personál, krásné prostředí.
  • PaedDr. DANA KOUŘILOVÁ

    ?

    jednotlivec, 31. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vynikající relax v příjemném prostředí se skvělými procedurami a chutnou polopenzí. Milý, ochotný a profesionální personál není bonus, ale skutečnost.
    • vše na 1*
  • jana Fialová

    ?

    jednotlivec, 27. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Lednice je celkově velmi zajímavá lokalita,je možno navštívit zámek,využít plavbu lodí ze zámeckého parku na Janohrad a to i v nepříznivém počasí uzavřenou lodí po řece Dyji-zajímavá fauna.Nebyla jsem v Perle poprvé,úroveň se proti minulosti zlepšila celkově.Nově vybudovaná kolonáda z Lednice k Apollu velmi zvedla úroveň pobytu.Je tam i půjčovna kol,takže lze všechny památky v Lednicko-valtickém areálu objet na kole:-))
    • Nemám žádnou připomínku.
  • Hana Vítková

    ?

    jednotlivec, 27. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krátká otevírací doba bazénu
  • Lungová Tereza

    ?

    rodina se staršími dětmi, 4. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc prijemny pobyt, z procedur zejmena zabal z morskych ras. Po strance jidla by se mohl hotel posunout trochu modernejsim smerem, ne ze by nam nechutnalo ale nebylo to ono, urcite bychom ocenily (byly jsme same zeny) spis bufetovy styl a aspon zakladni nealko k veceri. Pokoj malicky, ale cisty, pevna matrace, spalo se dobre. Trochu nas mrzelo, ze v koupelne, ac byla velikanska, nebyl absolutne zadny ulozny ci odkladaci prostor, nemely jsme si ani kam dat sminky. Ocenily bychom i delsi otviraci dobu bazenu.
    • Vse ciste, teploucko i kdyz tu jsme byly (3 generace zen, babi-dcera-vnucka) v nejvetsich mrazech. V hotelu bylo uplne hrobove ticho, na spani super, ani zvuk. Pevna matrace, dobre se spalo. Dobre ceny v kavarne, dobra kava. Celkove velice chvalime personal, vsichni byli zlati. Dobre snidane.
    • Spis drobnosti, musim opravdu hluboce premyslet, ale mam-li poskytnout podrobrou zpetnou vazbu, tak: v koupelne, ac byla velikanska, nebyl absolutne zadny ulozny ci odkladaci prostor, nemely jsme si ani kam dat sminky, zrcadlo bylo ale zadne svetlo nad nim. Po strance vareni by to chtelo posunout cca o 20 let bliz do soucasnosti, u vecere take nebylo zadne piti. Ocenily bychom i delsi otviraci dobu bazenu.