Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 697 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (697)

Filtry

  • Milan Varga

    ?

    dospělý pár, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Se všemi službami v lázeňském hotelu Perla jsme byli spokojeni. Čistota, strava i ochota personálu byla výborná. Okolí i kulturní památky v Lednicko - valtickém areálu jsou překrásné a všem jeho návštěvu vřele doporučujeme.
    • Líbilo se nám všechno
      Výborné byly jodobromové koupele i masáže
      Pěkný a prostorný bazén
      Čistota i dobrá strava
      Vstřícnost a ochota personálu
    • Nemáme co vytknout
  • Hedvika Hamzová

    ?

    dospělý pár, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám tam
    • Chybí trochu kulturního využití
    Lázeňský hotel Perla

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský hotel Perla

    Děkujeme paní Hamzová, jsme opravdi rádi, že se Vám u nás líbilo. Kulturní akce nás čeká teď 19. září, a to Lázeňské vinobraní se vstupem zdarma. Pokud to k nám nemáte daleko, přijeďte si užít krásnou sobotu na lednické kolonádě. Děkujeme Lucie Pivodová, lázeňský dům Perla

  • Eduard Křivý

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Drahomíra Tilcerová

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Mile jsem byla překvapena úrovní lázní a jejím vybavením, s procedurami které jsem měla
    v balíčku "jodobromový zázrak". Lednice je nádherná a celé okolí, určitě zde nejsem naposledy.
    • -procedury v jedné budově
      -docházení v županu na procedury
      -strava výborná
      -možné objednání jídla v kavárně
      -možnost využívání bazénu během dne
    • -------------------
    Lázeňský hotel Perla

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský hotel Perla

    Děkujeme za milé hodnocení a jsme velice rádi, že se Vám u nás líbilo. K Vaší připomínce, na pokojích se nachází jen lednice. Trezor na žádném pokoji nemáme. Děkujeme za hodnocení, Lucie Pivodová, lázeňský dům Perla

  • Jitka Haklová

    ?

    jednotlivec, 29. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pěkné prostředí
      Zajímavé okolí
    • Při nástupu jsem musela zaplatit klimatizaci, i když jsem jipo celý pobyt nezapnula. S tím jsem se nesetkala ani v přímořských letoviscích, kde se kluimatizace platí, aby se dala zapnout.
  • Alběta Šafránková

    ?

    jednotlivec, 28. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vhodné ubytování i služby pro vozíčkáře.
  • Vlastimila Novotná

    ?

    dospělý pár, 26. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidné místo. Vše v jednom místě prostě super. Jídlo dobré.
  • Vlastimil Vajčner

    ?

    jednotlivec, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Otakar Novák

    ?

    jednotlivec, 16. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pestrost okolí,množství kulturních památek a možnosti cyklistických výletů