Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 28 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    97%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (161)

Filtry

  • Kateřina Hlaváčová

    ?

    jednotlivec, 27. června 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. června 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Panu Šrámovi se pobyt docela líbil - ještě nikdy nebyl na seniorským pobytu a dostal to jako dárek od své švagrové.
    • všechno
    • strava - ovoce, zákusky, sladká tečka p večeři
  • Irena Kobyláková

    ?

    jednotlivec, 26. června 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Špatná informovanost o provozu rehabilitačního bazénu jak ze strany Spa tak i v lázních. Bazén je uzavřen a informace nejsou jak na internetu tak i pracovnicí ředitelství lázní - jejich slova - o všem vás bude informovat recepce - ale ta nic neví a každý den je odpověď snad zítra.
    • ubytování
    • Špatně provedené parafínové zábaly a vodoléčba - žádné soukromí
    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Dobrý den paní Kobyláková, děkujeme za Vaši recenzi. Omlouváme se Vám za vzniklé nepříjemnosti během Vašeho pobytu. Bazén však procházel velmi rozsáhlou rekonstrukcí, což bylo uvedeno na našich webových stránkách i na stránkách Spa.cz. V poslední fázi se již čekalo na potvrzení provozního řádu, bez kterého jsme náš nový bazén otevřít nemohli. Doufáme, že i přes to jste si pobyt u nás užila a budeme rádi, pokud nás přijedete někdy opět navštívit a přesvědčit se, že dlouhodobé uzavření bazénu z důvodu rekonstrukce opravdu stálo za to. Váš tým Spa Resortu Libverda.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. června 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Malé lázně, nelze tedy logicky očekávat přemíru kulturního a společenského vyžití. Hezká příroda okolo i příjemný lázeňský park. Možnost vycházek nebo cykloturistika.
    • Hotel v přímé blízkosti centra lázní, čistota, klid, možnost parkování. Velmi dobré stravování.
    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Dobrý den, děkujeme za Vaše milé hodnocení pobytu. Doufáme, že Vás budeme moci v budoucnu opět přivítat v našich lázních. Přejeme krásný den.

  • Drahomíra Veselovská

    ?

    jednotlivec, 24. května 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkový dojem z třídenního relaxačního pobytu byl skvělý a báječný. Tomu také prospělo i příznivé počasí. Ráda bych se do těchto malebných a příjemných minilázní ještě alespoň jednou vrátila a strávila zde pobyt na delší dobu. S potěšením tyto lázně doporučím i svým známým. Personál, až na jednu výjimku(českou !?), je přívětivý a milý. Nabízených aktivit je spousty a zrovna tak i možnost procházek a výletů po okolí po dobře udržovaných stezkách. Překvapivá byla i možnost procedur ve večerních termínech.
    Vybrala jsem si tyto lázně i z důvodu možnosti pobytu se psem. Příjemně mě překvapilo, že je v parkovém prostoru výbava s potřebnými sáčky, prostě super! Dokonce mi bylo sděleno při příjezdu na recepci, že pokojské, v případě zájmu pejskařů, vybavují pokoje i pelíšky pro psy. Skvělé a originální!
    Uvítala bych navíc ještě nějaké prospekty zajímavých míst v okolí spolu s orientační mapou těchto míst, ne každý si vše hledá na netu před příjezdem. Na parkovišti při vjezdu do lázní mapa sice je ale ty zajímavosti mi tam chyběly, lépe je zobrazit. Je toho u Vás tolik, že na to týden nestačí.
    Chci poděkovat skvělému týmu za spokojenost nás návštěvníků.
    • Báječná příroda, malebnost krajiny, možnost vycházek, příjemný personál(až na tu jednu!), skvělé a chutné jídlo, časová rozsáhlost procedur, čistota, klid, pohoda, kulturní taneční večer, prodejna oplatek, a na kolonádě dokonce i s palačinkami!
    • Hned na začátku jsem byla velice ale opravdu velice zklamaná přístupem české pracovnice v minerálních koupelích. Její chování bylo nepříjemné a ponižující. Jestli se takovým způsobem chová i ke starším lidem, tak tam takový člověk nemá co dělat. Kazí reputaci celému komplexu. Navíc si tam velmi hlasitě vyřizovala soukromé záležitosti, které nikoho z nás vůbec nezajímaly, my jsme tam přišly relaxovat!
      Chyběla mi vybavená minilednička, po 5,5 hodinové cestě bych si dala collu nebo dokonce i drink.
      Organizace parkování u hotelu Panorama. Někteří řidiči neumí parkovat! To ale není chyba lázní.
    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Dobrý den paní Veselovská, moc děkujeme za detailní recenzi a 5 hvězd. Pokusíme se na vylepšení pevně zapracovat, aby u nás byli hosté spokojeni. Jsme vděční, že jste u nás byla spokojená a doufáme, že Vás budeme moci v našich lázních opět přivítat. S pozdravem Lenka Budošová

  • Pavla Bernhardová

    ?

    jednotlivec, 11. května 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Strava a ubytování super.Čistota v lázních a milý personál.
    • Jako samoplátci bych předpokládala více procedur z fyzioterapie než z vodoléčby.
    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Přejeme krásný den.

  • Věra Andrsová

    ?

    dospělý pár, 3. května 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme spokojeni, rádi bychom přijeli znovu.
    • Krásné prostředí, velká možnost procházek přírodou.
    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Dobrý den, moc nás těší, že jste si to u nás užili :). Brzy na viděnou :)

  • Zdenka Novotná

    ?

    dospělý pár, 1. května 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jezdíme do lázní již od roku 2009 a vždy se těšíme na klid pohodu profesionální a ochotný personál.
    • Líbila se nám moc procedura masáž lávovými kameny.
    • Není si na co stěžovat.
    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Dobrý den, to nás moc těší a budeme rádi, když se k nám zase vrátíte na nějaký hezký pobyt. Přejeme krásný den :)

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 24. dubna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr Rulc

    ?

    dospělý pár, 1. dubna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi spokojeni s přístupem personálu. :)
    • přístup všech zúčastněných na lázeňském provozu. Bohatý jídelníček.
    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Libverda - Hotel Panorama

    Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Budeme rádi, když nás opět navštívíte. Hezký den.