Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 221 recenzí

  • Personál

    86%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (91)

Filtry

  • Anna khierová

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdeňka Jandová

    ?

    jednotlivec, 8. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Budova Friedland je velmi pekna i pekne zarizena. Uvitali bychom pripadnou moznost suseni mokreho obleceni. Pobyt jsme spojili s bezkovanim a bohuzel pocasi moc nepralo a byli jsme promoknuti. Stacil by uplne skladaci susak ukryty napr. ve skrini.
    • Hlavni recepce v Hotelu Novy dum, resp. hlavni vstup by si zaslouzil rekonstrukci, automaticky otevirane dvere jsou temer standard. Na prvni pohled se vybavi 80. leta. Je to skoda, jelikoz vybaveni je celkem nove a personal je mily.
  • Petr Jirků

    ?

    jednotlivec, 29. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidné lázně, vstřícný personál, vše na jednom "dvorku".
    • Není co.
  • Ivana Špetláková

    ?

    jednotlivec, 2. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi hodně! Skvělé jídlo, hezké bydlení, sauna, procedury, Jizerky :-)
  • Martina Hýsková

    ?

    jednotlivec, 18. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Bednářová

    ?

    jednotlivec, 24. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi špatná organizace, procedury naplánované v době oběda, který nám již nebyl vydán a nikdo nás neinformoval o časovém rozmezí výdeje obědu.
      Procedury měli navazovat na sebe...nenavazovaly. po koupeli jsem skoro hodinu čekala neoblecena na lehatku na antistresovou, ktere jsem se nedockala, jen 3/4 hodinoveho simrani obliceje...
    Spa Resort Libverda - Villa Friedland

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Libverda - Villa Friedland

    Vážená paní Bednářová,
    děkujeme Vám za zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá, jelikož můžeme provést opatření, aby se tato situaci již neopakovala.
    Naplánování procedur u tohoto pobytu "Den pro sebe" je v režii klienta, aby si zvolil procedury v časech, jaké mu vyhovují.
    Čas obědů je od 12:00 do 13:30 hod. Po této době se již obědy nepodávají Z důvodu toho, že jste o této skutečnosti nebyla dle Vašich slov informovaná, tak Vám částka za nevyčerpané služby(oběd) bude prostřednictvím Spa.cz(zprostředkovatel Vašeho pobytu) navrácena.
    S pozdravem Lenka Krausová, Sales Coordinator Spa Resort Libverda

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi slušné ubytování a ochota person personálu
    • Celkově příjemné
    Spa Resort Libverda - Villa Friedland

    Odpověď od hotelu

    Spa Resort Libverda - Villa Friedland

    Vážený kliente,
    děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si vážíme.
    S pozdravem Lenka Krausová, Sales Coordinator

  • Ladislav Krejčů

    ?

    jednotlivec, 1. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení