Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 233 recenzí

  • Personál

    87%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (12)

Filtry

  • Hana Dlouhá

    ?

    skupina přátel, 13. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Čadová

    ?

    skupina přátel, 21. dubna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zuzana Janíčková

    ?

    skupina přátel, 4. července 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    doporučuji pro ty, kteří nemají čas se zastavit, pro pracovní vytížení. Je tu klid, pohoda, možnosti vycházek i sportu, milí lidé, je to balzám na duši.
    • super ubytování
      dobré služby
      vstřícnost personálu
      slušné jídlo
      ochota zdravotníků
    • možná trochu lepší počasí, kdyby to šlo objednat
      jinak bylo vše super
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 21. února 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    bezva relax, ocenila bych možnost volby procedur, ale nakonec se líbily i "nedobrovolně přidělené" procedury, takže spokojenost
    • klidné prostředí, milý personál
    • trochu fronty u recepce - jedna osoba nestíhá vyřizovat ubytování i dotazy či požadavky hostů
  • Jiří Zima

    ?

    skupina přátel, 17. října 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Chodcová

    ?

    skupina přátel, 27. září 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování perfektní, personál zde není vše se vyřizuje v hotelu "Nový dům". Posezení a restaurace Valdštejn přimo naproti. Krásné umístění v parku.
    • nadstandatní ubytování
      klid
      soukromí
      sauna a vířivá vana ve sklepě
    • léčebné procedury - mnoho pacientů na málo personálu
      není možno si změnit čas procedury
      není možno si přikoupit proceduru - vše obsazené
  • Christa Svobodová

    ?

    skupina přátel, 6. srpna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Blanka Nováková

    ?

    skupina přátel, 27. června 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vážení, byla jsem ubytována v penzionu Frýdlant a bylo to na týden s mužem (+2 přítelkyně). Celkově hodnotím vše za plný počet bodů. Nováková
    • 1. Krásné prostředí
      2. Možnost turistiky i do okolí
      3. Strava výborná
      4. Procedury na úrovni
      5. Ubytování bez problémů
      6. Restaurace pár kroků od penzionu
    • 1. Větší informace o sportovním a kulturním využití při příjezdu
      2. Organizace při příjezdu byla špatná. Proč na recepci, když je dost lidí na příjem, nedoporučí třeba krásnou kavárnu v horním patře Nového domu a mezi tím odbaví a inormuje o všem, včetně zapůjčení sport.náčiní apod.
      3. Organizace v jídelně a bufetu je také špatná ( seznamy, průkazky) určitě bych to udělala jenodušeji.
      4. Ke snídani bych dala větší variabilitu
      (celý týden stejné)
      5. Voliéra s pávy je hezká, ale moc ruší i v noci jejich povyk a jejich nečistoty kolem restaurace.
      PS: To není negativní hodnocení, jak se zdá, ale návrhy na lepší organizaci služeb.
  • NAĎA BARANOVÁ

    ?

    skupina přátel, 9. ledna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Chování personálu bylo vynikajicí.Byla jsem velice spokojena s ubytováním i se službama,které mi byly poskytnuty.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 21. listopadu 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení