Recenze

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 98 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    85%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (98)

Filtry

  • Marta Kozlíková

    ?

    jednotlivec, 25. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Po všech stránkách jsme byli velice spokojeni s celým pobytem v lázních Libverda. Vynikající byly procedury,stravování i ubytování. Poznávali jsme i okolí s vycházkami do Jizerských hor. Obdivovali jsme čisté prostředí v přírodě i historické památky, zejména kostel v Hejnici. Pokud nám zdraví dovolí rádi se někdy vrátíme. Pobyt v lázních Libverda doporučujeme našim známým. Lázeňský personál byl vynikající. Vždy jsme se setkávali s pozorností, slušností a ochotou.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Paštiková

    ?

    jednotlivec, 13. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Veliká spokojenost
  • Martina Vaisharová

    ?

    jednotlivec, 12. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dagmar Hudcová

    ?

    jednotlivec, 2. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skvělá podzimní dovolená spojená s lázeňskými kůrami.
    • Služba lázeňských procedur, snídaně i večeře formou "švédských stolů", mnoho možností výletů do okolí, prostředí Jizerských hor i kulturní památky v regionu
    • Úklid pokoje, výměna ručníků-nedostatečné.
  • Radmila Skalická

    ?

    dospělý pár, 10. října 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování pěkné, komfortní, až na požadavek zpřístupnění internetu na pokoji,ktere i přez
    urgence nebyl zaměstnanci splněn. Internet měl být v celém areálu lázní zdarma, bohužel jsme v případě potřeby připojení museli do hlavní budovy (Nový dům).
    Procedury až na baňkováni dobré,personal ochotný a příjemný a kuchyně výborná. Okolní příroda i areál lázní krásný.
  • Dana Miňová Pomajslová

    ?

    rodina s malými dětmi, 11. srpna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je nove zrekonstruovany, nicmene nove vznikajici zavady zde jiz nikdo neodstranuje. Pokoje jsou tak malickate, ze pro pobyt s detmi jsou 100% nevhodne!!!!! V nasem pokoji se nedalo okolo detske postylky ani projit a museli jsme cast nabytku z pokoje vystehovat na chodbu, aby jsme meli pristup alespon k detske postylce.
    • Udrzba parku a zelene v Libverde.
    • Procedury - des bes. Drzy personal, hlucne prostredi, absolutni absence soukromi.
  • Jana Koudelková

    ?

    jednotlivec, 1. července 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Tento pobyt jsme vybrali pro výbornou cenu.
      Krásné prostředí,ubytování přímo u lesa,kde byl klid.Pro důchodce ideální
  • Jitka Švidroňová

    ?

    skupina přátel, 1. listopadu 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Monika Tobolová

    ?

    dospělý pár, 14. března 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení