Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 257 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (8)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 7. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ludmila Redlova

    ?

    ostatní, 21. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Odpovídám za maminku, kterou jsem do lázní spolu s kamarádkou poslala. Obě byly velmi spokojené jak s ubytováním,tak s personálem, jídlem, se službami.
    • Původně jsem chtěla objednat jiný hotel, ten byl však plný. Nabídli mi hotel Miramare a nelituji. Mamince se v hotelu velmi líbilo, není co vytknout.
    • Vyšší cena. Vzhledem k tomu, že do lázní jezdí lidé v důchodovém věku je cena poměrně vysoká.
  • Dáša Velešíková

    ?

    ostatní, 17. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Fišerová

    ?

    ostatní, 11. srpna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • služby byly perfektní.byly jsme s dcerou velmi spokojeny,proto se k vám rádi vracíme.byla jsem u vás již šestkrát.Všem vás doporučuji
  • Taťjana Sznapková

    ?

    ostatní, 1. dubna 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přístup lékařky při přijímací prohlídce. Profesionální a lidský přístup maserky p.Ivy z Miramare 1.
    • Strohost některého lázeňského personálu při procedurách.Studená voda při koupelích a hlavně v bazénu-neodpovídala stupňum psaných a určených.Dále pak jídlo bylo velice chutné avšak bylo málo teplé -museli jsme požadovat ohřetí jídla.Uklidová služba se neohlížela zda je klient na pokoji a nevadilo ji vyrušit ho i na toaletě.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 8. října 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 11. srpna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Václav Verner

    ?

    ostatní, 15. dubna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Kvalitní ubytování, všechny služby a procedury jsou dostupné v objektu, stravování velmi dobré. Nejlepší hodnocení z jiných pobytů v českých lázní. Poměr cena/kvalita převyšuje očekávání. Ceny některých procedur při jednotlivém dokoupení, konkrétně inhalace mi připadaly vysoké vzhledem k době trvání.