Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 21. 10. 2020 byl omezen provoz hotelů s výjimkou lázeňských léčebných zařízení.

Hodnocení hotelu

97%

Perfektní

na základě 508 recenzí

  • Personál

    99%

  • Služby

    98%

  • Čistota

    99%

  • Pohodlí

    97%

  • Cena/kvalita

    95%

Recenze (12)

Filtry

  • Petr Hroník

    ?

    rodina s malými dětmi, 14. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný odpočinkový pobyt! Nádherná lokalita, milí a přátelští majitelé. Dobře zde vaří - kuchař i obsluha zaslouží velikou pochvalu.
    • umístění hotelu - blízkost městské plovárny (volné neomezený vstup) i centra lázní, příběh Radunu, kvalita služeb
  • Miloslav Čaplovič

    ?

    rodina s malými dětmi, 23. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milan Ráček

    ?

    rodina s malými dětmi, 6. února 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Atnosfera 30-tych let
      Angazma zamestnancu
      klid a pohoda
  • Jiří Smetana

    ?

    rodina s malými dětmi, 6. srpna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miloslav Kondler

    ?

    rodina s malými dětmi, 13. prosince 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi vstřícný, ochotný a zároveň profesionální personál, který je nejlepší vizitkou tohoto hotelu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 11. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Blanka Peldová

    ?

    rodina s malými dětmi, 4. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je velmi příjemný. Má své "genius loci". Personál je jedním z velikých kladů tohoto hotelu - počínaje recepcí, přes obsluhu restaurace po pokojské. Všichni velmi milí a vstřícní. Vynikající kuchyně.
    • Velmi příjemné a komfortní pokoje. Zajímavý interiér a architektura.
      Velmi příjemný recepční a restaurační personál.
      Vynikající kuchyně.
      Volný vstup do přilehlých městských lázní je veliká výhoda, zvláště s dětmi.
    • Večerní gurmánské menu bylo velmi zajímavé. Nicméně jako maximální požitek bych upřednostňovala podobný bufet jako u snídaně, kde by si každý mohl utvořit vlastní kombinaci lahůdek :)
  • Tereza Zikmundová

    ?

    rodina s malými dětmi, 12. srpna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše připravené, všichni velmi ochotni a vstřícní co se tyče dítěte i pejska. Vše dokonale :)
  • Kateřina Geržová

    ?

    rodina s malými dětmi, 6. dubna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nejúžasnější místo pro relax v Luhačovicích, atmosféra první republiky se všemi pozitivy, z našich cest zatím nejlepší hotel i služby, je poznat, že majitelům nejde jen o peníze, ale opravdu to dělají s láskou. Doporučujeme úplně všem, díky za krásný začátek jara! Fantastická kuchyně, útulný velký pokoj (se jménem Rodinná harmonie), s výhledem na lesnaté kopce a zároveň přímo u centra a městské plovárny...
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 26. února 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný pobyt. Doporučujeme.