Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 283 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (283)

Filtry

  • Marie Janosova

    ?

    dospělý pár, 15. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Mužů srovnávat
      Pobyt byl příjemný, čistota jak v pokoji tak mimo byla na úrovni. Obsluha v restauraci opravdu výborná, chválilm.
      Výběr ze tři jídel super, avšak skoda příloha se nedala vybrat ani změnit.
      Budu doporučoval.
    • Nelíbilo se mi ,
      masáže asi externí pracovník. Nedalo se to srovnávat z masáži jen jemně hlázeni. Z masáži klasickou nic společného. Nebyl to jen můj názor.
      Asi musíme požádat příště o terapeutické ne brigádníky.
  • Jiří Indrák

    ?

    jednotlivec, 17. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milena Kubaláková

    ?

    dospělý pár, 27. března 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jelikož jsme zde byli kdysi na svatební cestě a moc se nám líbil zdejší bazén, chtěli jsme se zde vrátit. Bazén, masáže, parafín...vše bylo v pořádku. Vybavení pokoje taktéž, ale byli jsme nemile překvapeni špatnou kuchyní /nebo spíše kuchařem/. První večeře po příjezdu je jednotná, bez možnosti výběru-dostali jsme 2 kopečky rýže bez chuti a vypadala, že již byla několikrát před námi ohřívaná, plátek kuřecího masa plaval v obarvené vodě stejných kvalit jako rýže-hnus! Bufet byl naopak velmi dobrý a opět večeře nestála za nic-pstruh s bramborem nevalné chuti a zápachu. KUCHAŘE VYMĚNIT!!!
    Jinak se nám tam líbilo. manželé Kubalákovi.
    • Super bazén, vířivka, masáže i zábaly. Slušně vybavené pokoje a vstřícný personál na recepci i v jídelně a také na masáži. Kladně hodnotím internet v recepci. Pěkné okolí k procházkám.
    • Vyměnit kuchaře-jídlo je nevalné chuti, okoralé, několikrát ohřívané, kuřecí plátek masa je zalitý nějakou neidentifikovatelnou barevnou vodou, to nebyla šťáva....chyběla mi zde i restaurace, kde by si klient mohl třeba po večeři sednout na sklenku vína, pivko apod. Necháváte peníze klientů utrácet jinde a to si myslím, že je chyba.
  • Petr Lukáš

    ?

    dospělý pár, 5. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pokoj byl tak malý, že dveře šly otevřít do 2/3, lednička nefungovala a po
      ohlášení na recepci na to nikdo nereagoval, ručníky byly seprané a děravé.
      Myslím, že i standardní pokoj ve čtyřhvězdičkovém hotelu by měl mít klimatizaci.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 16. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krásné prostředí
      příjemný personál u procedur a masáží
    • některé z kolegyň byly nespokojené s čistotou WC;
      nedostatek zeleniny a ovoce na snídani;
      snídaně byly celkově "slabé", ač byly do 10:00, už po deváté hodině nebyly některé produkty a nedoplnily se, protože nám bylo řečeno, že to bylo na "počet"
      u hotelu typu 4* by snídaně měly být až do 10:00 hod. v plném výběru-zklamání
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Obsluha v restauraci (snídaně + večeře) velmi příjemná a profesionální.
    • Služby (restaurace) byly poskytovány pouze do 19hod. Velmi omezená nabídka při snídani.
  • Albert Hauptmann

    ?

    jednotlivec, 27. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kvalita vařených pokrmů byla velmi dobrá a jídlo bylo velmi chutné. Oceňuji i bohatou nabídku ovoce. Služby SPA (masáže a pod.) hodnotím taktéž jako velmi dobré.
    • Komunikaci personálu recepce a SPA bych očekával vstřícnější. Kvalita surovin snídaní byla velmi slabá, očekával bych v takovémto zařízení vyšší úroveň.
  • Renata Římanová

    ?

    dospělý pár, 14. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dana

    ?

    rodina s malými dětmi, 7. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Budovy bez vytahu,bohuzel s kocarkem a malými detmi neni dobre reseno ubytovaní jinde než v hlavni budove.Na pokoji nefunkční lednicka,mela odtrhnutá dvirka a vevnitr špinavá.Bohuzel ani po upozornení nebyla vymenena.Na pokoji v Pernstyne chýbali župany a take kanvica a kafe cez by mel 4* hotel mit jako standard. Podlaha ve wellness byla špinavá.
  • Jana Havránková

    ?

    jednotlivec, 22. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení