Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

79%

Dobré

na základě 163 recenzí

  • Personál

    85%

  • Služby

    79%

  • Čistota

    82%

  • Pohodlí

    70%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (91)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 5. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 30. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál vstřícný a ochotný, strava výborná, ale pro urostlého muže velmi malé porce. Čistota a vybavenost pokojů odpovídala ceně, ovšem naprosto katastrofální postele. Válendy měly kolečka bez brzdiček, takže při každém pohybu cestovaly a matrace na jejich povrchu klouzaly a to tak, že jsem během pobytu 2x v noci spadla na zem. Jinak nábytek ve společenských prostorách úžasný.
    • Lázeňský dům celkově velmi pěkný, personál ochotný a milý.
      A to jak na recepci, v jídelně i na procedurách.
    • Postele - válendy na kolečkách bez brzdiček, matrace položené volně bez zábran klouzaly a neměly chrániče proti ušpinění.
  • Věra Kašparová

    ?

    jednotlivec, 29. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Inzerováno jako pobyt pro seniory... pokoj kde se 2 83-lete klientky sotva otočí , sprchový kout kam se člověk nevejde , nic bezbarierového , vše staré ..... socialistický pozůstatek vašeho ubytování
    • nic
    • vše... nikdy více takové ubytování
  • František Havel

    ?

    dospělý pár, 22. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pokoj 2117 je svojí velikostí vhodný jako jednolůžkový. Bohužel je LLD Praha nabízen pro SPA.CZ jako dvoulůžkový. Vyžaduje to při pohybu na pokoji dost improvizace. První dojem je pro + referenci rozhodující. V tomto případě úspora přinesla ztrátu. Ovlivní to příští rozhodování.
    Energeticky náročné masážní trysky v bazéně a chodník byly v cenově hlavní sezoně odstaveny. Selský rozum to nechápe.
  • Zuzana Válková

    ?

    rodina s malými dětmi, 6. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt byl novou energií pro celou rodinu. Ochotný, profesionální personal, výborné procedury. Díky pravidelné stravě ... plné penzí jsme všichni přibrali i přes zvýšenou aktivitu
    • Ubytování, stravování, péče, čistota, bazén, procedury....
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše bylo ok, moc děkujeme za příjemný pobyt
    • neukázněnost některých ubytovaných s nenošením roušek a hlučnost u jídla
  • Morcinková Renáta

    ?

    jednotlivec, 28. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý večer, se službama hotelu jsem byla spokojená, ubytování předčilo moje očekávání.V dnešní době vše pod kontrolou, stravování a až po úklid. Jela jsem se zrelaxovat,přijít na jiné myšlenky a to se splnilo.Jsem nabitá energií ,jako vždy po pobytu v Luhačovicích.
    • Spokojená , vše pod střechou tohoto léčebného domu Praha, nikde se nemusí docházet a ani přecházet. Super.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pomohly mně všechny procedury, kvůli kterým jsem do lázní jela. Záda po týdnu opravdu povolily a nemám již ztuhlá záda. Paráda, hlavně nebyl žádný stres.
    • všechny procedury, personál byl velice ochotný
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 27. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt byl moc fajn. Užila jsem si ho . Procedury byly skvěle. Personál rehabilitace velmi vstřícný a milý. Pobyt jsem si užila a myslím, že se určitě ještě vrátím. Luhacovice jsou moc krásné
    • Pobyt jsem absolvovala v době Covidu. Pri příjezdu nám byla zaměřena pouze teplota. Myslím, že kdyby hotel požadoval, aby každý prijel s negativním antigennim testem nikomu by to nevadilo.
      Hodně mi ,ale vadilo ,že většina hostů ve věku 70+ nenosila ve vnitřních prostorách roušku nebo respirator a nikdo z personálu je na to neupozornil i když ti bylo povinné.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 13. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V době kdy jsme byli v hotelu byla mimo provoz sauna. Matrace na postelich značně prolezele, koho záda nebolely, ten odjel s bolestí zad a to je velká škoda.
    • Procedury, cvičení, milý a vstřícný přístup personálu. I děti si nakonec užili pár procedur, což bylo mile překvapeni se kterým jsme napočítali. Velké plus byl bazén otevřený od 14 do 19 hod. Dobře vaří.
    • Nefunkční sauna, špatně matrace.