Recenze

Hodnocení hotelu

77%

Dobré

na základě 100 recenzí

  • Personál

    84%

  • Služby

    78%

  • Čistota

    80%

  • Pohodlí

    69%

  • Cena/kvalita

    76%

Recenze (100)

Filtry

  • Helena Bandyova

    ?

    jednotlivec, 29. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Bazén a velmi příjemný personál děkujeme
  • Alena Neubauerová

    ?

    jednotlivec, 28. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbil se nám bazén v hotelu.
  • Věra Sakslová

    ?

    jednotlivec, 20. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hezké ubytování, bezva obsluha, krásné okoli, jen jsem na vozíku tak samej kopec jinak bezva
  • Hana Kozderková

    ?

    jednotlivec, 20. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková spokojenost, milé přijetí na recepci, super procedury.
    Byla jsem zde s kamarádkou podruhé, doporučuji.
    • Bazén, procedury, skvělá spolupráce se spa.cz, vstřícnost recepce a personálu.
      Oceňuji trpělivý přístup k seniorům.
    • Rozdělení na směny při stravování, nutnost přizpůsobit se přiděleným časům snídaní a večeří. Chápu nutnost dodržet mimořádná opatření MZ ČR, ale uvítala bych jiný přístup k samoplátcům, kteří si zde platí pobytový balíček a musí se přizpůsobit přísnému režimu, jaký mají pacienti.
  • Alena Škrabalová

    ?

    skupina přátel, 16. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt bych opět absolvovala
  • Marie Cedivodová

    ?

    rodina s malými dětmi, 10. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Drahomíra Hanělová

    ?

    jednotlivec, 21. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi velice. Obsluha vynikající. Můžu vás vřele doporučit
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 10. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Jaklová

    ?

    jednotlivec, 10. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V termínu 29.2.- 6.3.2020 jsem byla ubytovaná v Lázeňském léčebném domě Praha. Moc se mi v Luhačovicích líbilo a také procházky v okolí např. na přehradu, Křížová cesta atd.
    Byla jsem spokojena s ubytováním (čisté pokoje), stravování v jídelně bylo moc dobré a chutné, výběr z několika jídel, zeleninové saláty a ovoce. Pánský personál velmi ochotný
    a příjemný. Lázeňský personál při procedurách příjemný. Moc se mi líbilo plavání v bazénu.
  • Jana Žirovnická

    ?

    jednotlivec, 8. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Poměr cena výkon super, pobyt S
    enior 55+ doplňte dle uvážení obědy.
    • Super personál, velmi vstřícný,
      služby naprosto vyhovující,
      procedury k 55+ umožnily načasováním procházky po okolí i koupání v bazénu,
      který byl vybaven fény i gely na ruce po WC,
      voda čistá, ke konci pobytu i velmi teplá,
      užili jsme si vířivku, kolo ve vodě i Knaipův
      chodníček s různě teplými bublinkami,
      opravy i připomínky byly řešeny hned,
      bezlepková dieta nedělala problémy ani kuchaři, ani servírkám, jsou informovaní,
      salát k večeři i k obědu nebyl v menu, ale vždy k dispozici hostům dle libosti,
      minerální vody s kohoutkem u jídelny se složením i omezeními s indikacemi ke každému jídlu zdarma, nebo čaj či káva a mléko, výběr z menu vyhovoval dietám i speciálním požadavkům hostů, chutnalo nám, byli jsme nadšení, že byl také bezlepkový chléb k snídani,
      poměr cena výkon super, doporučujeme k polopenzi s 55+dokoupit obědy, jsou chutné.
      Televize na pokoji super,
      balkón umožňuje sušit plavky venku.
    • Nevěděli jsme, že kalanetika je zpoplatněna, na dveřích neuvedeno, fitness na chodbě, neodděleno od zvědavých pohledů hostů. Chodby komínovým efektem plné výparů z kuchyně, potřeba zlepšit klimatizaci, zavřené únikové chodby až do 19:00, v případě požáru bychom neunikli.
    Lázeňský léčebný dům Praha

    Odpověď od hotelu

    Lázeňský léčebný dům Praha

    Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení, velice nás to potěšilo.
    Budeme rádi, když k nám opět zavítáte :)

    Samozřejmě se pokusíme případné nedostatky napravit :)

    S pozdravem

    Recepce LLD Praha