Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 901 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (335)

Filtry

  • Antonín Jirucha

    ?

    dospělý pár, 27. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi jsme byli spokojeni se stravou a se službami hotelu. Velmi příjemný personál. Procedury byly kvalitní všem doporučujeme !
    • Wellness ,sauna a kvalita procedur
  • Miloslav Vašička

    ?

    dospělý pár, 3. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme spokojeni s ubytováním,jídlem i procedurami
  • Ivana Vyroubalová

    ?

    dospělý pár, 24. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám velmi líbil, hotel velmi pěkný, stravování vynikající. Též personál velmi vstřícný a ochotný. Rádi se sem vrátíme.
  • libor stratil

    ?

    dospělý pár, 17. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    K našemu pobytu Pohoda na zkoušku nemám co vytknout vše v pořádku a perfektní.
    Vynikající a velmi chutná jídla . Příjemné procedury perfektní masáž Děkujeme
    • profesionální a velmi příjemný přístup celého hotelového personálu .
    • snad jen ta zchátralá budova před hotelem ale to nám celkový dojem z pobytu nezkazilo
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 22. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Pohoda v Luhačovicích je úžasný, skvělý!
    V celém areálu opravdu vládne "pohoda" - ať je to ve vstřícném přístupu všeho personálu (počínaje vstupem k recepci přes úžasné lidi v restauraci a konče paní uklizečkou - pokojskou). "Pohoda" pokračuje při využívání dětského hřiště a hotelového bazénu např. s vnoučaty. Dále můžeme pokračovat cestou na přehradu, kde se dají využívat opět různá lákadla pro děti a dospělé. Velice příjemná je též cesta do středu města s návštěvou různých pramenů.
    Rádi se sem zase vrátíme. Už máme v Luhačovicích zamluvený podzimní termín. A kde? Samozřejmě opět na Pohodě. I s vnoučaty.
    Děkujeme všem !!! a přejeme i nadále spoustu takto spokojených návštěvníků.
    • Ubytování, bazén, procedury, dětské hřiště. A že tam nemohou psi, ale děti jsou vítány.
    • -
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Zdravím a děkuji, že jste- provozujete a že máte tak dobré služby. Jistě si to zopakujeme. Jen maličkost nás zaskočila, ta hrůza v podobě zchátralých budov, na které se z oken Pohody dívá. Není to vaše chyba, ale město by mělo s tím něco dělat! Je to ostuda Luhačovic. Jinak u vás vše moc prima a Luhačky nádherné. děkujeme!!!
    • Přístup personálu, čistota, spa
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pohoda je výstižné slovo pro náš týdenní pobyt.
  • Ludmila Jůnová

    ?

    dospělý pár, 16. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    dobrý den ,byla jsem ubytována s manželem který je na invalidním vozíku, pokoj nám plně vyhovoval, ale na procházky to pro nás nebylo -neboť jsou tu kopce -a já též byla po operaci ,personál byl úžasný, relaxace s procedurami splňovali naše očekávání, jídlo výborné -
    • okolí ,krajina -ale vše jsme ale absolvovali autem,
  • Andrea Příkazská

    ?

    dospělý pár, 7. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S manželem jsme si víkendový pobyt u vás krásně užili. S přístupem personálu a to nejen v restauraci jsme byli spokojeni. Výběr jídel , masáže výborné. Rádi se k vám určitě vrátíme.....
    • Jediné co se mi moc nelíbilo, ale co vy sami asi neovlivníte, je naproti hotelu zdevastovaná budova, která zbytečně kazí celkový dojem z krásné přírody.....Je škoda takto nevyužité stavby.....
  • Jaromir Petlach

    ?

    dospělý pár, 7. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pěkný hotel i místo ke kratčí či delší dovolené
    • Místo, strava, ubytování