Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 868 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (33)

Filtry

  • Eva Hvížďová

    ?

    rodina s malými dětmi, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi příjemný personál
      výborná kuchyně
      zařízení je přizpůsobeno i malým dětem, dětský koutek je i v restauraci
    • měli jsme pokoj situovaný na stranu, kam celý den nezasvitlo slunce, takže pocitově byl vlhčí a neuschnul zde ani ručník, župan a zejména plavky
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 15. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dětský ráj, který je součástí hotelu je pro děti skvělý.
      Bazén v hotelu Pohoda je krásně čistý a voda má opravdu 30 stupnů Celsia.
      Snídaně a večeře byly vynikající a obsluha profesionální.
      V noci byl v hotelu klid a dobře se nám spalo.
      Tento hotel je fajn i pro rodiny s dětmi i pro romantické výlety ve dvou.
  • Luboš Klazar

    ?

    rodina s malými dětmi, 13. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel jsem navštívil již po několikáté. Služby jsou stále na úrovni. Mírné pohoršení je ve stravování.
    • Teplý bazén a provoz sauny.
    • Ač pěkné jarní počasí, dětské hřiště uzavřené.
  • Marián Jankovič

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše OK, chodíme tam proto každý rok a to od roku 2013, zatím nemá konkurenciu /ve srovnání s ost.hotelmi/
    • vše
    • občas až moc lidí, kterým se tam taky líbí :-)
  • Ludmila Šmídková

    ?

    rodina s malými dětmi, 31. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi příjemná dovolená a odpočinek
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 14. prosince 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S celým pobytem jsme byli velmi spokojeni. Všude bylo čisto, velmi ochotný a milý personál od paní uklízečky po recepční a zejména bych chtěla pochválit staršího pána z restaurace, jehož jméno bohužel nevím, a který se k nám i synovi moc pěkně choval. Jídlo bylo také výborné a rádi se do hotelu Pohoda vrátíme. Díky patří i paní Kozákové ze spa.cz.
    • S celým pobytem jsme byli velmi spokojeni. Všude bylo čisto, velmi ochotný a milý personál od paní uklízečky po recepční a zejména bych chtěla pochválit staršího pána z restaurace, jehož jméno bohužel nevím, a který se k nám i synovi moc pěkně choval. Jídlo bylo také výborné a rádi se do hotelu Pohoda vrátíme. Díky patří i paní Kozákové ze spa.cz.
  • Tereza Dlouhá

    ?

    rodina s malými dětmi, 19. října 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt splnil naše očekávání a se službami jsme byli nadmíru spokojeni. I s malým dítětem jde pobyt zvládnout.
    • Klid
      Krásne okolí
      Pohotový a vstřícný personal
      Čistota pokojů i celkově hotelu
    • Poplatek za parkování u hotelu mi přijde nevhodný pro hosta hotelu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 30. srpna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dita Študentová

    ?

    rodina s malými dětmi, 28. dubna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní bazén a wellness pro děti, mohou všude, teplá voda v bazénu i vířivkách, a dostupné po celou dobu pobytu.
    • přístup některého personálu je velmi laxní a amatérský a tuto důležitou stránku v přístupu k hostům by chtělo určitě zlepšit
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 7. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení