Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 868 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (42)

Filtry

  • Lenka Lubalová

    ?

    skupina přátel, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skvělá atmosféra, vstřícní zaměstnanci....
    • Čistota, personál, wellness služby
    • kuchyně...ale nevím, jestli to nebylo ovlivněno Kovid situací....
  • Kopřivová Alena

    ?

    skupina přátel, 1. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Bailey

    ?

    skupina přátel, 12. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkova spokojenost, vrele doporucuji a uz se tesim na pristi navstevu.
    • Prostorne ubytovani s vyhledem do krajiny.
      Neomezeny pristup do bazenu.
      Dobre jidlo.
      Rozvrh procedur, byly jsme dve a obe jsme mely procedury ve stejny cas takze jsme nemusely jedna na druhou cekat.
      Prijemny personal.
    • Opustene stredisko/hotel naproti, ktery kazi krasny vyhled do krajiny. Chapu, ze to neni v mezich moznosti hotelu Pohoda to napravit.
  • Jarmila Řezníčková

    ?

    skupina přátel, 26. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Město Luhačovice se svým lázeňským areálem nás překvapilo svou krásou a úhledností. Hotel sám, i když v Pozlovicích, je velice pohodlný a nabízí skvělé služby. Zvlášť pozitivní je volný přístup do bazénu a sauny, které jsou dobře vybaveny.
  • Bohdana Juráňová

    ?

    skupina přátel, 25. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vladimír Kulhavý

    ?

    skupina přátel, 2. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    vše bylo výborné
    • pěkný hotel dobrá kuchyně příjemný personál
  • Marie Sloupová

    ?

    skupina přátel, 1. ledna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vlasta Kalášková

    ?

    skupina přátel, 18. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám čisté prostředí a služby, oproti minulému roku se zhoršilo stravování, sice výběr lze hodnotit kladně, ale každý den bylo stejné maso jen s jinou úpravou omáčky, brambory nedovařené a studené, přestože jsme chodily na večeře jedny z prvních. V den odjezdu se nás velmi dotkla ignorance kuchaře, kdy jsme na oběd (bylo 11 hodin a obědy se začaly teprve vařit a v jídelně bylo celkem 6 hostů, kteří čekaly na "meníčko") čekaly téměř hodinu a z omluvy číšníka bylo zřejmé, že na nás kuchař zapomněl. Při takové "hvězdné" reklamě hlavně na stravování by se toto nemělo vůbec stát, zvláště, když jsme spěchaly na spoj na zpáteční cestu. I když jinak bylo vše celkem v pořádku, existuje ještě tolik lázeňských pobytů, z kterých si napříště jistě budeme vybírat..
  • Jana Štadlerová

    ?

    skupina přátel, 27. června 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost jak s personálem, tak jídlem. Určitě se celá parta vrátíme
    • Celkově spokojená. Ochota personálu.
    • Jen před zajejím procedůr by měl nejdříve člověk lékaře. Náš kolektiv měl nedříve 2 procerůry a pak lékařskou kontrolu. Já sama požádala ze zdravotních důvodů o lékaře na 1 místě a bylo mně vyhověno. Lékař tak udělal úpravy ohleddně mého zravotního stavu.
  • Hana Švejdová

    ?

    skupina přátel, 9. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jely jsme čtyři kamarádky a byly jsme velmi spokojené, pobyt neměl chybu.Vyšlo i počasí.Vybraly jsme si i perfektní termín.Začátek května je v Luhačovicích plný kultury a je stále na co se dívat. V hotelu je personál ochotný a vztřícný.....není co vytknout,děkujeme
    • Snad jen to,že ve skříni je málo ramínek.Pro dvě ženy 5 ramínek..je málo.