Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 892 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (892)

Filtry

  • Jaromir Petlach

    ?

    dospělý pár, 7. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pěkný hotel i místo ke kratčí či delší dovolené
    • Místo, strava, ubytování
  • Alexandra Beinhauerová

    ?

    ostatní, 6. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkový dojem z hotelu máme super :) Personál byl profesionální, milý a ochotný - nesetkaly jsme se během pobytu s nikým nevrlým. Hotel je moc pěkný, klimatizovaný, dalo se vždy zaparkovat na hlídaném parkovišti. Pobyt v krásné destinaci jsme si moc užily!!
    • Jednání personálu naprosto bezkonkurenční!

      Medová masáž zad u paní masérky byla bezkonkurenční - naprostá spokojenost.

      Hezké, čisté a dostatečně vybavené pokoje.
    • Nápoje u snídaně strašné - káva z automatu se nedala pít, džusy byly naředěné tak, že člověk krom barvy ani nevěděl, že pije džus.
      Nápoje u večeře si člověk musel připlatit - bývá to tak u většiny polopenze, takže dejme tomu, ale první večer na nás číšník zapomněl, přišel nám objednat až když jsme byly po jídle, druhý večer jsem po nějaké době čekání raději zašla rovnou na bar.
      Wellness bylo slabší - dle popisu a fotek jsem čekala víc. Bylo to malinké, proto když bylo více lidí, měla jsem pocit, že jsme tam hlava na hlavě (přitom jsme tam byly my dvě + asi 6ti členná rodinka). Vířivka studená, po 15 minutách nekonečného čekání jela cca 5 min a opět následovala 15 min čekačka - díky nechci.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jolana Kolmačková

    ?

    jednotlivec, 28. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    100%pohoda
    • Všechno, všem doporučuji
  • Alena Podlešáková

    ?

    dospělý pár, 23. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsem velice spokojena a opět k Vám ráda přijedu.
  • Ing. Jaroslav Trakal

    ?

    dospělý pár, 22. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Týden uvolňujících masáží ve Wellness Hotelu Pohoda v Luhačovicích byl odpočinkem a relaxací. Po celou dobu byly poskytovány služby na vysoké úrovni, a to jak v oblasti ubytování, tak i stravování. Stravování v hotelu hodnotím známkou výtečně PLUS !!!, není co vytknout, naopak, rozmanitost a kvalita je příkladem pro ostatní hotely. Rovněž personál a jeho služby byly na vysoké, nadstandartní úrovni. Celý pobyt byl báječný a chceme poděkovat všem zaměstnancům hotelu.
    • Vše se nám líbilo. Byla to pohádková relaxace.
    • Není co vytknout, naopak !
  • Hermanska Ivana

    ?

    jednotlivec, 14. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Okolí hotelu velice prijemne
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost nadmíru velká, strava pestrá chuti i oku lahodící. Čistota po všech stránkách maximální.
    Personál velmi vstřícný a ochotný. Milé překvapil i zájezd na Baťův kanál, obě průvodkyně ''Janičky '', byly zcela fundované a celou plavbu nás bavily i poučovaly. DÍKY.
    • S celým pobytem jsme byli nadmíru spokojeni a díky krásnému počasí jsme si užili i okolí.
  • Hana Cenková

    ?

    jednotlivec, 7. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení